Neler Yeni

Redmi Note 10S ve Samsung M52 5G arasında kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ali Osman Torun
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Yazılım, Donanım, RaspberryPi
Instagram
aliosman3425
Discord
AliOsman3425#6432
Merhaba
Yeni telefon alacağım Redmi Note 10S ve Samsung M52 5G arasında kaldım bu ikisi arasında M52 daha iyi evet ama arada 1950 TL ye yaqkın fark var bu farka değer mi? Telefonu kullanım amacım oyun değil arada oynarsam CR. COC ya da PUBGM oynarım bunlarda sıklıkla olmaz. Telefonu kullanma amacım genel olarak dizi/film izlemek ve günlük kullanım

Bence farka değmez Note 10S alırsam yanında birde bilgisayraıma monitör alacağım

Sizin görüşlerinizi merak ediyorum

M52 5G kesinlikle. Kardeşime yeni aldık çok beğendim bu kadarını beklemiyordum.

Neonax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gokay
Merhaba
Yeni telefon alacağım Redmi Note 10S ve Samsung M52 5G arasında kaldım bu ikisi arasında M52 daha iyi evet ama arada 1950 TL ye yaqkın fark var bu farka değer mi? Telefonu kullanım amacım oyun değil arada oynarsam CR. COC ya da PUBGM oynarım bunlarda sıklıkla olmaz. Telefonu kullanma amacım genel olarak dizi/film izlemek ve günlük kullanım

Bence farka değmez Note 10S alırsam yanında birde bilgisayraıma monitör alacağım

M52 kesinlikle

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba

M52 de şebeke sorunları, ekran sorunu vs yaşayan çok gördüm. Güçlü ve sorunlu bir cihaz kendisi.

Redmi Note 10S işini görecektir. Alternatif olarak Redmi Note 11 ve Realme 8 de alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,111
Üyeler
164,617
Son üye
trplc
Top Bottom