Neler Yeni

Redmi Note 10S ve Samsung M52 5G arasında kaldım.

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
redmiler aynı ama bir farkı yok çok sorunlular sürekli donmalar kasmalar saçma sapan şeyler yapmalar hadi brnim cihaz düşük bir cihaz o yüzden kasıyor peki 128 lik note 9 ve note 9 pro niye kasıyor ?

redmiler de iphonea benzer şekilde yapılıyor işlemciyi rami köklüyorlar ama malzeme kalitesi çöp iphone da tam tersi mesela işlemcisi kendine göre iyi rami düşük ama yazılımı olsun malzeme kalitesi olsun fazlasıyla yetiyor

ilk alındığı aylarda şarjı 2 3 gün giden telefon 1 yıl sonra günlük şarja takman gerekiyor ben 2. el aldım n9 ve n9 pro da ikisinde de durum şuan bu şekilde

sonuç olarak eğer xiaomiden başka bir cihaz alma imkanınız varsa alın xiaomi ne zaman alınır eğer o bütçeye başka bir cihaz yoksa xiaomi alırsın başka bir seçeneğin yoksa tabi ama şuan m52 kat be kat daha kaliteli
elimde olsa ne mi ne samsung alırım ama bilgisayar ekipmanları almam lazım şu anlık tercihim note 10s

Atyxah

80+ Silver
elimde olsa ne mi ne samsung alırım ama bilgisayar ekipmanları almam lazım şu anlık tercihim note 10s
o zaman 10s al seni üzmez keşke almasaydım dedirtmez ama bir m52 kalitesi de vermez ama bütçen yoksa zaten bunu al xiaomi o günler için var hayırlı olsun şimdiden

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
o zaman 10s al seni üzmez keşke almasaydım dedirtmez ama bir m52 kalitesi de vermez ama bütçen yoksa zaten bunu al xiaomi o günler için var hayırlı olsun şimdiden
m52 de fark olarak 120hz ve işlemci. işlemcinin farkını çok hissedecek bir şeyim olmaz oyun oynamıyorum note 10s 60 hz olmasa daha iyi ama bütçeyi düşük tutmam lqazım

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
misfit
8-9 aydır 10S kullanıyorum. Ben aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Şarj 2 gün çok rahat gidiyor, telefonda çok oyun oynamasam da oyun performansı vs. gayet iyi.

şahin doğan

80+ Platinum
Note 10S patates oldu gidiyor. alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

m52 de fark olarak 120hz ve işlemci. işlemcinin farkını çok hissedecek bir şeyim olmaz oyun oynamıyorum note 10s 60 hz olmasa daha iyi ama bütçeyi düşük tutmam lqazım
İşlemci farkını fark edersin.

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Note 10S patates oldu gidiyor. alınmaz.

İşlemci farkını fark edersin.
neden?

8-9 aydır 10S kullanıyorum. Ben aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Şarj 2 gün çok rahat gidiyor, telefonda çok oyun oynamasam da oyun performansı vs. gayet iyi.
PUBGM kaç fps?
Android sürümü max kaç şu an?

şahin doğan

80+ Platinum
Helio G95 mi kaldı ? şimdiden xiaomi yazılımı ve işlemci düşüklüğü nedeni ile cihaz yavaşlamaya başladı. geçen hafta elime aldım biraz kurcaladım, ben S20 Fe kullanıyorum telefonsuz kalırım ama o cihazı kullanmam kanser eder beni.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
misfit
neden?

PUBGM kaç fps?
Android sürümü max kaç şu an?
FPS göstergesi açıp bakmadım ama gördüğüm akdarıyla fps 60 civarında.
Android 11, bu ay MIUI 13 ve Android 12 güncellemesi alması bekleniyor. Global ve Endonezya sürümleri güncellemeyi aldı.

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
FPS göstergesi açıp bakmadım ama gördüğüm akdarıyla fps 60 civarında.
Android 11, bu ay MIUI 13 ve Android 12 güncellemesi alması bekleniyor. Global ve Endonezya sürümleri güncellemeyi aldı.
ayarlardan 60 fps açılıyor di mi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
misfit

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001

Atyxah

80+ Silver
anlamadınız galiba işlemci ekran felan onlar sadece görünen şeyler

iphoneda işlemci de ram de androide göre çok daha düşük gözüküyor ama performansa bak ezip geçiyor

her şey orda görünen rakamlardan ibaret DEĞİL

arayüzü, optimizasyonu çok çok çok önemli bir şey ve malzeme kalitesi de var xiaomi bunlardan kalıyor 128mp kamera yapsın ama iphonenin 12mp lik kamerası ezip geçiyor neden çünkü özellik kısmında lensi yazmıyor sadece mp yazıyor androidlerde de bu şişiriliyor lens de çok önemli ama düzgün yapmıyorlar neden çünkü gözükmeyecek bilmem anlatabildim mi şişirip iyi göstermeye çalışılıyor yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,594
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom