Neler Yeni

Redmi Note 11 Pro MIUI14.0.2.0 güncellemesi

xKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
TALİP ÇELİK
Instagram
talip.clk
Steam
lionard01
Discord
Aomine01#0314
Arkadaşlar şu anda kullandığım sürüm 13.0.6.0 başlıkta belirttigim güncelleme telefonuma gelmiş. Fakat internette tam bir bilgiye ulaşamadım, güncelleme telefonda şu an için bir sıkıntı yaratır mı yoksa bu seferki güncelleme güzel mi? Çünkü şu an telefonda şikayet ettiğim bir şey yok sadece güncelleme simgesi üstte çıkıp duruyor.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Arkadaşlar şu anda kullandığım sürüm 13.0.6.0 başlıkta belirttigim güncelleme telefonuma gelmiş. Fakat internette tam bir bilgiye ulaşamadım, güncelleme telefonda şu an için bir sıkıntı yaratır mı yoksa bu seferki güncelleme güzel mi? Çünkü şu an telefonda şikayet ettiğim bir şey yok sadece güncelleme simgesi üstte çıkıp duruyor.
Daha yeni çikti bence kurma bildirime basili tutup sessize al gider o bildirim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,644
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bana 14.0.1.0 geldi kullanıyorum bi sıkıntıya rastlamadım imzadaki telefonu kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Bende 14.0.3 yüklü bazı sorunlari duzeltmisler iyi gibi 1 haftayi aşkındır kullanıyorum

Top Bottom