Redmi Note 12'mi Sattım Yerine Ne Alınır?

İyi akşamlar cümleten. Ben Redmi Note 12 kullanıyordum ancak karşıma çıkan okey reklamları mı dersin, kendi kendine yüklenen saçma sapan oyunlar mı dersin beni illallah ettirdi. En sonunda telefonu 4.2k ya (yd) sattım.

Yeni telefon olarak ne alabilirim? Bütçe yok, halihazırda param var. Ancak telefonun üst segment olmasına da gerek yok. Kamerayı fazla kullanmıyorum, kamera kötü olsa da olur. Telefonu oyun ağırlıklı kullanacağım için işlemcisi iyi olsun. Ama markası Xiaomi olmasın :) Şimdiden teşekkürler.
Dostum xiaomide o reklamları felan kapatmak çok basit aslında 12k ya yd oneplus 10T alabilirsin, Xiaomi almak istersen yd işlemci odaklı 12k ya çok güzel telefonlar var ben k60 kullanıyorum mesela

Dostum xiaomide o reklamları felan kapatmak çok basit aslında 12k ya yd oneplus 10T alabilirsin, Xiaomi almak istersen yd işlemci odaklı 12k ya çok güzel telefonlar var ben k60 kullanıyorum mesela
Nasıl kapatılıyor hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yd önerisi de yapabilirsiniz hocam en kötü wi-fi den arama yaparım

Nasıl kapatılıyor hocam?

Yd önerisi de yapabilirsiniz hocam en kötü wi-fi den arama yaparım
Ayarlardan aramaya reklam hizmetleri yazıp kapatınca bidaha çıkmıyor,devam ederse yetkilendirme ve iptal kısmından msa ve MIUI daemonu kapatmanız gerekiyor,ki sadece ilk cümlede dediğimi yaparsanız birdaha çıkmaz.

Ayarlardan aramaya reklam hizmetleri yazıp kapatınca bidaha çıkmıyor,devam ederse yetkilendirme ve iptal kısmından msa ve MIUI daemonu kapatmanız gerekiyor,ki sadece ilk cümlede dediğimi yaparsanız birdaha çıkmaz.
Klasör açınca aşağıda gözüken reklamlar vs. bu ayarla gidiyorsa Xiaomi ye şans verebilirim belki

Ayrıca xiaomi lerde mi pics diye bir şey var. O beni çok kanser ediyor. Misal reklam çıkıyor karşıma çarpıyı kaçırdığımda uygulama kendi kendine iniyor iptal de edemiyorum. Her gün 3 4 tane oyunu siliyorum sonuçta. Mi pics denen şeyden nasıl kurtulabilirim peki?

Klasör açınca aşağıda gözüken reklamlar vs. bu ayarla gidiyorsa Xiaomi ye şans verebilirim belki

Ayrıca xiaomi lerde mi pics diye bir şey var. O beni çok kanser ediyor. Misal reklam çıkıyor karşıma çarpıyı kaçırdığımda uygulama kendi kendine iniyor iptal de edemiyorum. Her gün 3 4 tane oyunu siliyorum sonuçta. Mi pics denen şeyden nasıl kurtulabilirim peki?
Hocam mi pics dediğiniz GetAppsmi?, klasördeki reklamlar gidiyor evet

Ekler

• Screenshot_2025-01-26-22-12-56-375_com.miui.securitycenter-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-26-22-12-56-375_com.miui.securitycenter-edit.jpg
    36.2 KB · Hit: 20
  • Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
2.el a34 veya a35 veya sıfır m34 falan var.

Geri