Neler Yeni

Redmi Note 12'mi Sattım Yerine Ne Alınır?

Sergeant Cross

80+ Bronze
m34 ile a25 in islemcisi ayni degil mi zaten
Şahsen a25 güncel olduğu için tercih ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke hocam yardımci olabilirim yd alicaksaniz 12 k ya fazla iyi tr telefon yok 20 k ya çıkabilirsiniz a55 öneririm
10k civarlarında ne var peki yd de? Dediğim gibi ennn kötü wifi ile arama yaparım. Ya da rom atarım dediğiniz gibi

MettleXR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Furkan
Şahsen a25 güncel olduğu için tercih ederim

10k civarlarında ne var peki yd de? Dediğim gibi ennn kötü wifi ile arama yaparım. Ya da rom atarım dediğiniz gibi
Xiaomi 13T,Redmi k60,14T zorlasaniz 13k ya bulursunuz,Oneplus 10T,poco f6 bunlar işlemci odaklı olablar günlük kullanım içinde baya telefon var yani kamera odakli

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,872
İsim
Hacı
Ekranda 1 dene çizgi olan SD 888 li Oneplus 9 vereyim 3k ya :) tertemiz cihaz.

Yd telefon alınabilir dimesty 8300 lü falan.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Dereli
İyi akşamlar cümleten. Ben Redmi Note 12 kullanıyordum ancak karşıma çıkan okey reklamları mı dersin, kendi kendine yüklenen saçma sapan oyunlar mı dersin beni illallah ettirdi. En sonunda telefonu 4.2k ya (yd) sattım.

Yeni telefon olarak ne alabilirim? Bütçe yok, halihazırda param var. Ancak telefonun üst segment olmasına da gerek yok. Kamerayı fazla kullanmıyorum, kamera kötü olsa da olur. Telefonu oyun ağırlıklı kullanacağım için işlemcisi iyi olsun. Ama markası Xiaomi olmasın :) Şimdiden teşekkürler.
Dediğiniz durumu çevremde yaşayan çok fazla Xiaomi kullanıcısı var benim önerim Samsung Galaxy A34 a 54 olabilir olabilir ucuzsa A35 olabilir a 55 olabilir bu telefonlara bakın bütçenize en uygunu hangisiyse onu alın gerek batarya gerek kamera gerek yazılım hiçbir şekilde Üzmez bu telefonlar

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Mesut Sarıkaya
hocam biraz konudan sapmis olacagim fakat yurtdisi almak mantikli mi? performansi falan dusuyormus biraz korkmuyor degilim

Sergeant Cross

80+ Bronze
Ekranda 1 dene çizgi olan SD 888 li Oneplus 9 vereyim 3k ya :) tertemiz cihaz.

Yd telefon alınabilir dimesty 8300 lü falan.
Ben bildiğin markalardan devam edeyim hocam:)

hocam biraz konudan sapmis olacagim fakat yurtdisi almak mantikli mi? performansi falan dusuyormus biraz korkmuyor degilim
Ben yd redmi note 12 yi kullandığımda donma kasma vb durumlar yaşamadım. Bence donma kasmanın yd olup olmamasıyla hiç alakası yok

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Mesut Sarıkaya
Ben bildiğin markalardan devam edeyim hocam:)

Ben yd redmi note 12 yi kullandığımda donma kasma vb durumlar yaşamadım. Bence donma kasmanın yd olup olmamasıyla hiç alakası yok
hocam o zaman redmi 14t/ s24fe ne kadara gelir yurtdisindan

Top Bottom