Neler Yeni

Redmi Note 13 mü Gm 24 Pro Hangisi alınır

Kaede

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Tarih
Bütçe
9500
arkadaşlar ikisi arasında kaldım vergisiz olarak alıcam bütçe 9500 mask üstü olamaz Bu iki modelden hangisi daha mantıklı veya farklı model bu paraya

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
arkadaşlar ikisi arasında kaldım vergisiz olarak alıcam bütçe 9500 mask üstü olamaz Bu iki modelden hangisi daha mantıklı veya farklı model bu paraya
ablamda gm in farklı bir modeli vardı aşırı ısınıyordu soba gibi

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
general mobile telefon almayın aldırmayın arkadaşımda var çocuğun çekmediği çile kalmadı doğru dürüst performansı yok sürekli yazılım problemi çıkartıyor pil performansı kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet ismet
Hocam elimde resmi note 13 var memnunum kamera kalitesi güzel almanını öneririm GENERAL MOBİLE alma yemin ederim kışın gece yatarken yastığın altına koyup ısınıyodum

Kaede

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Tarih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam elimde resmi note 13 var memnunum kamera kalitesi güzel almanını öneririm GENERAL MOBİLE alma yemin ederim kışın gece yatarken yastığın altına koyup ısınıyodum
eyvallah hocam şuan en mantıklı o amazon da indirim var 9499 düşmüş bitmeden alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,566
Üyeler
161,091
Son üye
CrexQQ
Top Bottom