𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Şansını denemek isteyen denesin temsilcisi ile görüştüm gümrük şansı işi geçebilir geçmeye bilir geçmez ise para iade olur
Fransa' dan geliyor yurt dışı olarak. Geçmesi çok zor gibi.
Şansını denemek isteyen denesin temsilcisi ile görüştüm gümrük şansı işi geçebilir geçmeye bilir geçmez ise para iade olur
bence çok mantıksız riske girmek Tr de zaten 9k ya sıfır rahat bulunuyor.Tercih meselesi 8 ay kullanımı var cihazın kalan ay için idarelik cihaz ile 12 ay tamamlanıp tekrar IMEI açılıyor 8 ay yıl sonu
gider aynı fiyata 13 pro plus alırım çift hat kayıtlı olmuş olur hem. Mantıksız yaniTercih meselesi 8 ay kullanımı var cihazın kalan ay için idarelik cihaz ile 12 ay tamamlanıp tekrar IMEI açılıyor 8 ay yıl sonu
yd ürünler her yıl 8 ay mı kullanılıyorDediğim gibi hocam bazı arkadaşlar var hala güvenmiyor satıcılara vs onlar için iyi olabilir
Herkesin düşüncesi aynı değil hocam bazıları var güvenmiyor satıcılara zaten şans işi cihaz gelir gelmezgider aynı fiyata 13 pro plus alırım çift hat kayıtlı olmuş olur hem. Mantıksız yani
daha geçen hafta anneme ve babama 13 pro plus aldım 16/512gb 12bintlye çift hat kayıtlı
Herkesin düşüncesi aynı değil hocam bazıları var güvenmiyor satıcılara zaten şans işi cihazgider aynı fiyata 13 pro plus alırım çift hat kayıtlı olmuş olur hem. Mantıksız yani
daha geçen hafta anneme ve babama 13 pro plus aldım 16/512gb 12bintlye çift hat kayıtlı
Evet hocamyd ürünler her yıl 8 ay mı kullanılıyor
hocam bende internetten aldım bir satıcıdan. Kendisi türkiyenin en büyük xiaomi facebook grubunun sahibi 3 cihaz aldım totalde bir sıkıntı olmadan geldiHerkesin düşüncesi aynı değil hocam bazıları var güvenmiyor satıcılara zaten şans işi cihaz gelir gelmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkesin düşüncesi aynı değil hocam bazıları var güvenmiyor satıcılara zaten şans işi cihaz
Evet hocam
bizde aldik note 11 pro note 12 prohocam bende internetten aldım bir satıcıdan. Kendisi türkiyenin en büyük xiaomi facebook grubunun sahibi 3 cihaz aldım totalde bir sıkıntı olmadan geldi
hocam nerden aldın birde 16gb ram olan versiyonu bulamadımhocam bende internetten aldım bir satıcıdan. Kendisi türkiyenin en büyük xiaomi facebook grubunun sahibi 3 cihaz aldım totalde bir sıkıntı olmadan geldi