Neler Yeni

🔥İndirim Redmi Note 13 Pro 5G 8/256 10.693 TL

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Furkan Görür
hocam nerden aldın birde 16gb ram olan versiyonu bulamadım
200€ ya redmi 5 magic lite aldım duruma göre bi tanede xiaomi alabilirim
biraz araştırınca daha uyguna buldum
fiyatlar iyice düsmüs fena degil
türkiyenin en büyük xiaomi grubuna gir oradaki admini görürsün ondan alırsın. E*** A*** ismi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam nerden aldın birde 16gb ram olan versiyonu bulamadım
200€ ya redmi 5 magic lite aldım duruma göre bi tanede xiaomi alabilirim
biraz araştırınca daha uyguna buldum
fiyatlar iyice düsmüs fena degil
ben 16/512 yi 12.000TLye aldım totalde 32gb ram ve güncelleme alıyor sıfırlama da yapılıyor

türkiyenin en büyük xiaomi grubuna gir oradaki admini görürsün ondan alırsın. E*** A*** ismi.

ben 16/512 yi 12.000TLye aldım totalde 32gb ram ve güncelleme alıyor sıfırlama da yapılıyor
Hard reset rom atma güncellemede IMEI gitmemesi iyi ama direnç işlemi riskli netice olarak sıfır cihazın arka kapağı açılıp işlem yapılması vs ne bileyim kendi tercihim tercih etmezdim

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Furkan Görür
Hard reset rom atma güncellemede IMEI gitmemesi iyi ama direnç işlemi riskli netice olarak sıfır cihazın arka kapağı açılıp işlem yapılması vs ne bileyim kendi tercihim tercih etmezdim
önce anneme aldım :D baktım sorunsuz sonra babama aldım.

Bende 15 pro maxi satıp 13 pro plus 16/512 almak istiyorum kamera ve ses dışında pek fark görmedim hız zaten fark ettirmiyor o kadar.

önceden direnç işlemi yapılınca ısınma sorunu olurdu ama bunu satıcıya bizzat sordum. Direnç işlemini kendi ustası yapıyor ve bir sorun olmaması için elinden geleni yaptıgını belirtti. Grupta da her gün alan kişileri görünce sorgusuz sualsiz aldım bir sorunda olmadı zaten en ucuz da onda. Diğer gruplardan başka satıcılarda vardı 1-2bintl fark koyup satıyorlardı almadım

birde diğer satıcılar 120w sarj adaptörünü alıp 67w falan koyuyordu kuzenime aldıgımızda böyle olmuştu ama bu satıcı tam eksiksiz gönderiyor kutu içeriği.

önce anneme aldım :D baktım sorunsuz sonra babama aldım.

Bende 15 pro maxi satıp 13 pro plus 16/512 almak istiyorum kamera ve ses dışında pek fark görmedim hız zaten fark ettirmiyor o kadar.

önceden direnç işlemi yapılınca ısınma sorunu olurdu ama bunu satıcıya bizzat sordum. Direnç işlemini kendi ustası yapıyor ve bir sorun olmaması için elinden geleni yaptıgını belirtti. Grupta da her gün alan kişileri görünce sorgusuz sualsiz aldım bir sorunda olmadı zaten en ucuz da onda. Diğer gruplardan başka satıcılarda vardı 1-2bintl fark koyup satıyorlardı almadım

birde diğer satıcılar 120w sarj adaptörünü alıp 67w falan koyuyordu kuzenime aldıgımızda böyle olmuştu ama bu satıcı tam eksiksiz gönderiyor kutu içeriği.
O konuda evet işin ehli biriymiş elden satış olmaması problem İstanbul'da satış yapıyor bende İstanbul'dayim ama elden satış yok keşke olsa zamaninda teknomehmetten cihaz almıştım bir kaç tane sorunsuzdu ilgi alaka çok iyiydi fakat çok para bindirdiler cihazların üzerine ve haliyle alınmaz hale getirdiler

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Geçen gün s24 ultra vardı amazonda s24 ultra 48K fiyatı vardı Amazon müşteri hizmetlerine sordum gümrük ve imei durumunu bana verdiği cevap
Amazon sizi mağdur etmeyecektir fakat ben bu ürünü almanızı tavsiye etmem demişti

Geçen gün s24 ultra vardı amazonda s24 ultra 48K fiyatı vardı Amazon müşteri hizmetlerine sordum gümrük ve imei durumunu bana verdiği cevap
Amazon sizi mağdur etmeyecektir fakat ben bu ürünü almanızı tavsiye etmem demişti
Halihazırda eline gelmez ise bir şey kaybetmezsiniz hocam çünkü para iade oluyor gümrükten geçmez ise

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,568
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Bu 4+4 olayı iPhone harici mantıksız. Bu telefon ucuz değil maalesef. Yaklaşık 9-9.5 bine satılıyor.

Top Bottom