Eymenzz 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 786 Dahası Reaksiyon skoru 153 İsim Eymenarthur Dün, 16:08 #1 merhaba elimde redmi note 13 pro var suanda babamın telefonunu alacagım s20 sizce mantıklımı bu takas genelde telefondan sadece pubg oynuyorum
merhaba elimde redmi note 13 pro var suanda babamın telefonunu alacagım s20 sizce mantıklımı bu takas genelde telefondan sadece pubg oynuyorum
gneaui 80+ Bronze Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 551 Dahası Reaksiyon skoru 178 İsim A'' Dün, 16:09 #2 Eymenzz yazmış: merhaba elimde redmi note 13 pro var suanda babamın telefonunu alacagım s20 sizce mantıklımı bu takas genelde telefondan sadece pubg oynuyorum Devamı için tıklayın... mantıksız gibi 13pronun oyun performansı daha iyidir muhtemelen
Eymenzz yazmış: merhaba elimde redmi note 13 pro var suanda babamın telefonunu alacagım s20 sizce mantıklımı bu takas genelde telefondan sadece pubg oynuyorum Devamı için tıklayın... mantıksız gibi 13pronun oyun performansı daha iyidir muhtemelen
bugraaykac 80+ Bronze Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 529 Dahası Reaksiyon skoru 175 İsim Buğra Aykaç Dün, 16:16 #3 Orta segment telefondan eski bir amiral gemisine geçiyorsunuz bence mantıklı
Eymenzz 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 786 Dahası Reaksiyon skoru 153 İsim Eymenarthur 16 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi #4 bugraaykac yazmış: Orta segment telefondan eski bir amiral gemisine geçiyorsunuz bence mantıklı Devamı için tıklayın... degiştiricegim ona gore
bugraaykac yazmış: Orta segment telefondan eski bir amiral gemisine geçiyorsunuz bence mantıklı Devamı için tıklayın... degiştiricegim ona gore