Neler Yeni

Android Redmi Note 13'te Animasyon Sorunu

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Android/İOS
Selam redmi note 13 (sapphire) hyperos 2 modelinde uygulamaya giriş animasyonu yada üst paneli açarken diğer redmi telefonlarda olan animasyon yok telefon çok sade arkadaşım redmi note 10s aldı onda animasyonlar var bu animasyonları kendi telefonuma getirmenin bir yolu yokmu (her iki cihaz da global rom) cihazda animasyonlar açık ama diğer telefondaki gibi değil neredeyse animasyon yok gibi bişey (gerekliyse bootloader açabilirim)

kayn999

80+
Selam redmi note 13 (sapphire) hyperos 2 modelinde uygulamaya giriş animasyonu yada üst paneli açarken diğer redmi telefonlarda olan animasyon yok telefon çok sade arkadaşım redmi note 10s aldı onda animasyonlar var bu animasyonları kendi telefonuma getirmenin bir yolu yokmu (her iki cihaz da global rom) cihazda animasyonlar açık ama diğer telefondaki gibi değil neredeyse animasyon yok gibi bişey (gerekliyse bootloader açabilirim)
Gelistirici ayarlarindan kapatmis yada kislatmis olabilirler,baktinizmi hocam

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelistirici ayarlarindan kapatmis yada kislatmis olabilirler,baktinizmi hocam
Yok hocam kısıtlı değil animasyonlar baya az custom rom kurmayıda bilmiyorum nası kurucam hypermint os kurmayı düşünüyorum

KınalıKeçi

80+ Bronze
note 10 miui sistem
note 13 hyper sistem kullanıyor aradaki fark normal

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler

KınalıKeçi

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende miuda da öyleydi custom rom nasıl kuruluyor
bootloader kilidini açman lazım ama custom rom kurduğun zaman l1 sertifakası gidiyor yani netflix prime video gibi platformlarda film vs. izlerken düşük kalitede hd olmayan ayarda izliyorsun geri getirmen ise çok zor sertifikayı ben cihazın sertifikasını öyle çöp ettim

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
bootloader kilidini açman lazım ama custom rom kurduğun zaman l1 sertifakası gidiyor yani netflix prime video gibi platformlarda film vs. izlerken düşük kalitede hd olmayan ayarda izliyorsun geri getirmen ise çok zor sertifikayı ben cihazın sertifikasını öyle çöp ettim
Hocam Netflix falan kullanmıyorum zaten bootloaderı açtıktan sonra ne yapacağım

KınalıKeçi

80+ Bronze
note 13 de fazla tecrübem yok bende note 8 pro vardı sana tavsiyem xaomi kendi formunda telefoncular falan tarif ediyor nasl yapılıyor oraya bakman olucak belki seninkini modelinde custom rom bile atılmıyor olabilir şuralara bak
ama custom rom a bakarken dikkatli ol internette çok araştır o custom romu ona göre kur

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
note 13 de fazla tecrübem yok bende note 8 pro vardı sana tavsiyem xaomi kendi formunda telefoncular falan tarif ediyor nasl yapılıyor oraya bakman olucak belki seninkini modelinde custom rom bile atılmıyor olabilir şuralara bak
ama custom rom a bakarken dikkatli ol internette çok araştır o custom romu ona göre kur
Teşekkürler

Top Bottom