Neler Yeni

Android Redmi Note 8 ile sorunlar yaşıyorum!

ahenk'

80+ Silver
Şubat ayında Redmi Note 8 aldım. O günden beri aynı şarj aletini kullanıyorum. Ara ara şarjdayken kullanıyorum. Ama son birkaç gündür farkettim ki şarjım geç dolup erken bitiyor. Eskiden böyle değildi. Aynısını iPhone 6 da da yaşadığım için tecrübeliyim ama birden oldu. Şarj aletininin eskiliğinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Bataryanın öldüğünü düşünmüyorum. Sizce nedeni nedir ?

Edit: Depolama alanım birkaç haftadır doluydu bugün temizledim. Belki bu yüzdendir :/

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
MİUİ 12 den dolayı olabilir.
Telefondaki önemli verilerinizi herhangi bir yere aktarıp hard reset atmanızı öneririm.
Yine düzelmese garantisine verin.

ahenk'

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MİUİ 12 den dolayı olabilir.
Telefondaki önemli verilerinizi herhangi bir yere aktarıp hard reset atmanızı öneririm.
Yine düzelmese garantisine verin.
Hocam bir sürü veri var. Çok zamanımı alır.

Miui 12 nedir ? Gelen her güncellemeyi yapıyorum ben valla

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

En kısasıyla android 10 sürümü. Aynı telefon bende var dün sabah çıkardım halen daha %50 de falan.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

Miui 12 xiaomi'nin yeni sürümü hocam.
Miui 11 den 12 ye güncellediysen ondan olabilir yeni güncellemeden sorun yaşayan kişiler çok var.
Ben yine de bir sıfırlamanı öneririm düzelebilir.

ahenk'

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En kısasıyla android 10 sürümü. Aynı telefon bende var dün sabah çıkardım halen daha %50 de falan.
Hocam ben günde ortalama 10 saat telefondayım. Bunun 1-2 saatini şarjda geçiriyorumdur tahminimce. Off bir de yeni batarya mı alacağım şimdi!

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam ben günde ortalama 10 saat telefondayım. Bunun 1-2 saatini şarjda geçiriyorumdur tahminimce. Off bir de yeni batarya mı alacağım şimdi!
Garantiye gönderebilirsin ama kullanıcı hatası olup olmadığını araştır.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Şubat ayında Redmi Note 8 aldım. O günden beri aynı şarj aletini kullanıyorum. Ara ara şarjdayken kullanıyorum. Ama son birkaç gündür farkettim ki şarjım geç dolup erken bitiyor. Eskiden böyle değildi. Aynısını iPhone 6 da da yaşadığım için tecrübeliyim ama birden oldu. Şarj aletininin eskiliğinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Bataryanın öldüğünü düşünmüyorum. Sizce nedeni nedir ?

Edit: Depolama alanım birkaç haftadır doluydu bugün temizledim. Belki bu yüzdendir :/
MİUİ 12 ile birçok kişi bu sorunu yaşıyor ama düzeldiğini söylediler biraz bekleyin belki düzelebilir. 11 de sorunsuzdu sonradan saçmaladı mesela

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam peki şarj aletinden dolayı kaynaklanıyor olabilir mi?
Sanmıyorum

İlk sayfadan beri okuyabilirsin.

Top Bottom