Android Redmi Note 8 ile sorunlar yaşıyorum!

ahenk'

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,586
Şubat ayında Redmi Note 8 aldım. O günden beri aynı şarj aletini kullanıyorum. Ara ara şarjdayken kullanıyorum. Ama son birkaç gündür farkettim ki şarjım geç dolup erken bitiyor. Eskiden böyle değildi. Aynısını iPhone 6 da da yaşadığım için tecrübeliyim ama birden oldu. Şarj aletininin eskiliğinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Bataryanın öldüğünü düşünmüyorum. Sizce nedeni nedir ?

Edit: Depolama alanım birkaç haftadır doluydu bugün temizledim. Belki bu yüzdendir :/

MİUİ 12 den dolayı olabilir.
Telefondaki önemli verilerinizi herhangi bir yere aktarıp hard reset atmanızı öneririm.
Yine düzelmese garantisine verin.

MİUİ 12 den dolayı olabilir.
Telefondaki önemli verilerinizi herhangi bir yere aktarıp hard reset atmanızı öneririm.
Yine düzelmese garantisine verin.
Hocam bir sürü veri var. Çok zamanımı alır.

Miui 12 nedir ? Gelen her güncellemeyi yapıyorum ben valla

En kısasıyla android 10 sürümü. Aynı telefon bende var dün sabah çıkardım halen daha %50 de falan.

Miui 12 xiaomi'nin yeni sürümü hocam.
Miui 11 den 12 ye güncellediysen ondan olabilir yeni güncellemeden sorun yaşayan kişiler çok var.
Ben yine de bir sıfırlamanı öneririm düzelebilir.

En kısasıyla android 10 sürümü. Aynı telefon bende var dün sabah çıkardım halen daha %50 de falan.
Hocam ben günde ortalama 10 saat telefondayım. Bunun 1-2 saatini şarjda geçiriyorumdur tahminimce. Off bir de yeni batarya mı alacağım şimdi!

Hocam ben günde ortalama 10 saat telefondayım. Bunun 1-2 saatini şarjda geçiriyorumdur tahminimce. Off bir de yeni batarya mı alacağım şimdi!
Garantiye gönderebilirsin ama kullanıcı hatası olup olmadığını araştır.

Şubat ayında Redmi Note 8 aldım. O günden beri aynı şarj aletini kullanıyorum. Ara ara şarjdayken kullanıyorum. Ama son birkaç gündür farkettim ki şarjım geç dolup erken bitiyor. Eskiden böyle değildi. Aynısını iPhone 6 da da yaşadığım için tecrübeliyim ama birden oldu. Şarj aletininin eskiliğinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Bataryanın öldüğünü düşünmüyorum. Sizce nedeni nedir ?

Edit: Depolama alanım birkaç haftadır doluydu bugün temizledim. Belki bu yüzdendir :/
MİUİ 12 ile birçok kişi bu sorunu yaşıyor ama düzeldiğini söylediler biraz bekleyin belki düzelebilir. 11 de sorunsuzdu sonradan saçmaladı mesela

Hocam peki şarj aletinden dolayı kaynaklanıyor olabilir mi?
Sanmıyorum

İlk sayfadan beri okuyabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,401
Üyeler
188,930
Son üye
striker21
Geri