Çağrı sarıataş
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Sa arkdaşlar xiaomiredmi note 8 ve samsung A50 arasında kaldim xiaomi de 4gb ram var 2.500 tl ama a50 de 6gb ram var 2.300tl nasol oliyor sizce hangisini almalıyım
ayn ya 1800 tl falandi ama inmez ya bence ucuz telefon kalmicak diyorlardıBence bekle, telefon fiyatları uçmuş. Redmi Note 8 2500 TL'ye değmez.
Aynı fiyata Redmi Note 8 Pro var ama ithalatçı garantili.ayn ya 1800 TL falandi ama inmez ya bence ucuz telefon kalmicak diyorlardı
A50 daha iyidir fakat fiyatlar cok pahalı internette redmi note 8 pro yu 2000 civarında bulabilirsen al bencd.Sa arkdaşlar xiaomiredmi note 8 ve samsung A50 arasında kaldim xiaomi de 4gb RAM var 2.500 TL ama a50 de 6gb RAM var 2.300tl nasol oliyor sizce hangisini almalıyım
yok be abi bütçe en fazla 2500 sadece pubg için babaminkini a30 o bile kasmiyorRedmi Note 8'e o fiyatı vereceğine biraz daha koy üste Note 9S Al.
Emin misin sonra pişman olmak istememFiyatlar çok yüksek, o para o telefonlara verilmez. Ancak acilen alman gerekiyorsa tercihini A50'den yana kullan.
Evet eminim. En basitinden A50'de 6GB ram varken Redmi note 8'de 4GB var.Emin misin sonra pişman olmak istemem
A50 kötü bir telefon değil, pişman olmazsın onun fiyatı oynamamış zaten, hala aynı.yok be abi bütçe en fazla 2500 sadece PUBG için babaminkini a30 o bile kasmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Emin misin sonra pişman olmak istemem
bazı yerlerde yorumları okudum herkes xiaomi diyor karar veremedim ya a50 kasıyor veya pili kötü diyorlarA50 kötü bir telefon değil, pişman olmazsın onun fiyatı oynamamış zaten, hala aynı.
Alıcaksan Redmi Note 8 Pro almanı öneririm.bazı yerlerde yorumları okudum herkes xiaomi diyor karar veremedim ya a50 kasıyor veya pili kötü diyorlar