Sana 11 al diyen olmadi zaten arkadaşla aramda tartiştim11e bütçem olsa 12ye para biriktirecek kadar zekam var kanka sağ ol.
bahsettiğim yurtdışı farkıydı. yıllardır yiçi bakmıyorum tr sağolsunTürkiyede fiyat konusuna hakim değilim ama iphone 11 tercih etmezdim en az 12 alirdim
Tamam kardeşim üzürengelliyorum aga ben seni kaybol konudan.
Discord mevcut değil.Al gülüm ver gülüm değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benmi? HAHAHHAH ekle bakayım
Değilmi?Discord mevcut değil.
kAçAk ŞaGoMi yi engelledim.engelliyorum aga ben seni kaybol konudan.
aynen knk apple sensinkAçAk ŞaGoMi yi engelledim.
IPhone'ler Mac'ler boşuna üretilmiyor. Profesyonel işi cihaz istiyorsan ilk önce Apple'a bakacaksın boşuna M1 en iyi çip A16 Bİonic en iyi telefon çipi diye bağırmıyorlar.aynen knk apple sensin
Şimdi konum yazini farkettim baştan beri tartişmasaydim keşke iyi günler laftan anlamiyorsanda discord adresim doğru ekle bakalim
Engeli kaldırdım, sen kabullenene kadar ben sen ile uğraşacam.IPhone'ler Mac'ler boşuna üretilmiyor. Profesyonel işi cihaz istiyorsan ilk önce Apple'a bakacaksın boşuna M1 en iyi çip A16 Bİonic en iyi telefon çipi diye bağırmıyorlar.
2000TL lik NOTE 8 PRO dan büyük laflar.aynen knk apple sensin
Şimdi konum yazini farkettim baştan beri tartişmasaydim keşke iyi günler laftan anlamiyorsanda discord adresim doğru ekle bakalim
Al bunu geç hocam https://easycep.com/apple-iphone-8-64-gb-product-red-cep-telefonu-310Tiktokta katır.com diyen bi adam vardı çok iyi ya