Telefonun çalışıyor mu peki ?telefonu kullananlar bilir arkası çok ıslanıyor elim terliyor elimden kaydı düştü arka cam pert camında bi çizik göremiyorum ekran gelmiyor acaba ne kadara tamir edebilirim
sokak arası olmayan büyük bir tane xiaomi yetkili servis yazan bir yere gi bi sor söylerlertelefonu kullananlar bilir arkası çok ıslanıyor elim terliyor elimden kaydı düştü arka cam pert camında bi çizik göremiyorum ekran gelmiyor acaba ne kadara tamir edebilirim
görüntü gelmediği için nerden bakacağımı bilmiyorum ekran gitti yere düşünceTelefonun çalışıyor mu peki ?
bakalım hocam ekranda kırcal çizikler var sadece gelmiyorsokak arası olmayan büyük bir tane xiaomi yetkili servis yazan bir yere gi bi sor söylerler
sen dediğimi yap yüksek ihtimal iç ekran gidiktir iç dış 500 e felan hallederlerbakalım hocam ekranda kırcal çizikler var sadece gelmiyor
Telefonu açarken titremesinden anlayabilirsin ya da telefonun şarjının olduğuna eminsen bilgisayara bağla. Bilgisayar telefonu görüyorsa telefon çalışıyor demektir.görüntü gelmediği için nerden bakacağımı bilmiyorum ekran gitti yere düşünce
Mesaj otomatik birleştirildi:
bakalım hocam ekranda kırcal çizikler var sadece gelmiyor
şimdi baktımda senin telefonun ekran 600-700 felanmış işçilikle kaça yapar bilmiyorum. belki daha pahalı belki daha ucuz bir sorunuda olabilir ben tamamen tahmini söyledim. belki anakart zarar gördü bilememçok iyi o zmn çok girmicek
b@ku yedikşimdi baktımda senin telefonun ekran 600-700 felanmış işçilikle kaça yapar bilmiyorum. belki daha pahalı belki daha ucuz bir sorunuda olabilir ben tamamen tahmini söyledim. belki anakart zarar gördü bilemem
şimdi mi gitcen yarın mıb@ku yedik
banada haber edersin merak ettimyarın