Neler Yeni

Redmi note9 pro telefonum aşırı güç tüketiyor

rmzantprl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
RAMAZAN TOPARLI
Merhaba arkadaşlar ocak 1 itibari ile redmi note 9 pro satın aldım herhangi bir problemi yoktu ta ki son 1 haftadır
sorun şu ben uyurken aşırı pil tüketimi % 10-12 sarj yiyor internet açık kapalı farketmeksizin güç kullanan uygulamalara baktığımda instagramı gördüm sildim ama bir şey değişmedi lütfen çözümünü bilen yazarsa sevinirim.

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Arka planda çalışan uygulamaları kapatın. Parlaklık yüksek ise kısın.

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
parlaklık otomatikte ayrıca uyurken arka planda ki uygulamaları kapatarak uyuyorum yazılımsal bir sorun
Otomatiğe almayın parlaklığı. Benimde önceden otomatikte idi şarzı dakikada 1 gidiyordu. Sonra otomatikten çıkardım daha çok gidiyor.

rmzantprl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
RAMAZAN TOPARLI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Otomatiğe almayın parlaklığı. Benimde önceden otomatikte idi şarzı dakikada 1 gidiyordu. Sonra otomatikten çıkardım daha çok gidiyor.
abicim bak benim problemim ekran parlaklığından değil telefonu wifi mobil veriden kessem bile saj tüketiyor 5-6 saate %10-12 aralığında parlaklığı full açıp uyusam bile o kadar yemez. Konu parlaklık değil kardeşim.

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
abicim bak benim problemim ekran parlaklığından değil telefonu wifi mobil veriden kessem bile saj tüketiyor 5-6 saate %10-12 aralığında parlaklığı full açıp uyusam bile o kadar yemez. Konu parlaklık değil kardeşim.
Ben size biraz daha fazla gitmesini sağlayabilecek bir şey söyledim. Bu note 9 larda çok görülen bir sorun. Neredeyse herkesde var.

Ferzenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Berdan Güven
Bende Redmi Note 8 kullanıyorum,aynı sorun bendede var.Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla problemin donanımsal olmadığı, miui 12 ile alakalı olduğu söyleniyor.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhaba arkadaşlar ocak 1 itibari ile redmi note 9 pro satın aldım herhangi bir problemi yoktu ta ki son 1 haftadır
sorun şu ben uyurken aşırı pil tüketimi % 10-12 sarj yiyor internet açık kapalı farketmeksizin güç kullanan uygulamalara baktığımda instagramı gördüm sildim ama bir şey değişmedi lütfen çözümünü bilen yazarsa sevinirim.
Yazılım güncellemesi varsa güncelleme izi öneriyorum, aynı sorunun benzeri bende olmuştu yazılım güncellemesi ile düzeldi.

rmzantprl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
RAMAZAN TOPARLI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılım güncellemesi varsa güncelleme izi öneriyorum, aynı sorunun benzeri bende olmuştu yazılım güncellemesi ile
Yazılım güncellemesi varsa güncelleme izi öneriyorum, aynı sorunun benzeri bende olmuştu yazılım güncellemesi ile düzeldi.
Eyvallah usta doğrudur güncelleme yapayim olmaz ise tekrardan gelirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende Redmi Note 8 kullanıyorum,aynı sorun bendede var.Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla problemin donanımsal olmadığı, miui 12 ile alakalı olduğu söyleniyor.
Size güncelleme geldi mi üstad.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Güvenlik > Ayarlar > Hızı artır > Cihaz kilitlendiğinde önbelleği temizle kısmından ayarlayın. Düzelmezse hard reset yaparak cihazınızı sıfırlayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,001
Üyeler
164,591
Son üye
Özgür0671
Top Bottom