Hocam gfx tool denedim ama bootloader kapalı diye android dosyalarına erişim izni vermiyor cihaz android 15 diye dosyaların güncellemelerini sıfırlayıp da erişime açamıyorumO fake sen gfx tool dan yap
Hocam normalde 60 fps verebiliyor ama pubg 45 de sınırlamış okadar da denildiği kadar kötü bir telefon değilBu cihazda Pubg Mobile'ı en fazla 40 FPS oynayabilirsiniz
Kötü telefon ve fake o 60fpsHocam gfx tool denedim ama bootloader kapalı diye android dosyalarına erişim izni vermiyor cihaz android 15 diye dosyaların güncellemelerini sıfırlayıp da erişime açamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam normalde 60 fps verebiliyor ama pubg 45 de sınırlamış okadar da denildiği kadar kötü bir telefon değil
Sadece game turbo ile değil başka proglamlar ile de denedim telefonun fiyatına oranla kötü bir yanı yok gfx tool kurmak için bootloader açmam gereklimi yoksa alternatif bir yol varmıKötü telefon ve fake o 60fps
İşlemcisi tırt maksimum o kadar alırsınSadece game turbo ile değil başka proglamlar ile de denedim telefonun fiyatına oranla kötü bir yanı yok gfx tool kurmak için bootloader açmam gereklimi yoksa alternatif bir yol varmı
G99 ile eşdeğer bi işlemci değil g99 daha iyi bendeki samsung m15 telefonla çok işim olmadığı için yetiyo banaG99 ile eşdeğer bir işlemci okadar denedim telefonu new state pubg da 90fps bile. Verebiliyor sendeki telefon neydi hocam
Samsung a serisi bir telefon alacaktım ama custom rom vb daha kolay olsun diye bunu aldım işlemci konusunda g99 ile yan yana denedim neredeyse aynı çıktılarG99 ile eşdeğer bi işlemci değil g99 daha iyi bendeki samsung m15 telefonla çok işim olmadığı için yetiyo bana