Redmi Şarj adaptörü orijinal mıdır?

Tetrx

80+
Reaksiyon skoru
149
Screenshot_2024-11-18-11-12-26-571_com.akakce.akakce.jpg

A101'de buldum. Akakçe'den gördüm sattığını

orşjşnaldir ama buna bu para değmez, spigen baseus gibi güzel adaptörler indiirme giriyor 300civarı

Tavsiyeniz için teşekkürler ama aklımda soru var. Redmi alırsam kablo birlikte gelecek ve redmi note 10s cihazda ve Samsung m52'de kullanacağım. Spigen kablo birlikte aldığımda 700'e yakın geliyor, anker içinde aynı onlarda o cıvata geliyor. En mantıklısı redmi değil mi?

bi telefoncuya gidip çıkma al hem orjinal olduğu kesin hemde daha ucuz

Spigen 45W + Örgü kablo 399 tl şuan.
Tavsiyeniz için teşekkürler ama aklımda soru var. Redmi alırsam kablo birlikte gelecek ve redmi note 10s cihazda ve Samsung m52'de kullanacağım. Spigen kablo birlikte aldığımda 700'e yakın geliyor, anker içinde aynı onlarda o cıvata geliyor. En mantıklısı redmi değil mi?

Amazon'da 2 yıl sonra tamamen bozulduğunu söyleyen yorumlar gördüm ama yinede bakarım teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Orijinal olduğu nerede yazıyor? Size "orijinal" denilince hemen inanırsınız o zaman
ben kendi telefoncuma güveniyorum ve zaten orjinal olduğunu test ettim 33w adaptör var bende başka bir orjinal adaptörle kıyasladım hiçbir farkı yok ki 33wattın 33ünü alabiliyorum, sen istediğini al yinede ben sana sadece öneride bulundum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,444
Üyeler
197,467
Son üye
Ceasar128
Geri