Neler Yeni

Redmi telefona imei geçirme ücreti

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mustafa Aydemir
arkadaşlar bi akrabam telefoncuya gidip telefona iemi attırmak istemiş ama telefoncu 1200 tl para istemiş içini açıp kalıcı atacakmış sözde falan böyle bir mevzu var mı ? veya adam haklı mı bilmiyorum öbür türlü imei gider kalıcı olmaz falan demiş

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Alperen Yılmaz
arkadaşlar bi akrabam telefoncuya gidip telefona iemi attırmak istemiş ama telefoncu 1200 tl para istemiş içini açıp kalıcı atacakmış sözde falan böyle bir mevzu var mı ? veya adam haklı mı bilmiyorum öbür türlü imei gider kalıcı olmaz falan demiş
Tr tools pro al kendin at daha hayırlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Server kayıtlı yaparsa olabilir ama garantisi yok

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Emirhan Acar
1200 çok başka telefonculara da sorun ben en son 2 sene önce 200tlye attırmıştım yine xiaomiydi

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mustafa Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Emirhan Acar
telefon güncellenmediği sürece kalıyordu diye biliyorum bir kere annemin telefondaki imei başka telefona atmışlar annem kullandığı sırada öyle bir şey başına gelmediği sürece kullanırsın o telefonda tr telefonuydu yd olmasıyla ilgili değil başına gelme ihtimali düşük

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Zamanında bende imei attırıyprdum uzun senelerce sorunsuz kullanmıştım.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
normal imeiye 800 kalıcıya 1200 demiş adam :D nasıl oluyor bu anlamadım
Yapan kişiler kafasına göre fiyat biçiyor bende. Xomi 14t pro almayı düşünüyorum. Server kayıt yaptır diyorlar telefon 20k fiyata geliyormuş.

Top Bottom