Neler Yeni

🔥İndirim Redmi Watch 5 Active Siyah Trendyol 999Tl Nays ile 900

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Cem Temeltaş
Trendyol'dan ₺1150'ye alıp ekranı gördüğüm gibi kutusuna geri koyup iade etmiştim. (1 Kasım) Sonra Hepsiburada'dan $1300'e Watch 5 Lite aldık 3 adet. (3 Kasım) 1 ay olacak hala şarjı bitmedi ilginç bir şekilde. Onu tavsiye ederim.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Burak
Gayet güzel kullanıyorum alınır sesli görüşme oldukça net

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Ömür AYCIL
kablosuz sarj destekleyen min 10 gün sarjı giden ekranı mükemmel değil ama kötü olmayan uygun fiyatlı bildiğiniz saat varsa önerinde alayım ios ta kullanıcam ama marka (haylou olmasın) gerisi farketmez kaliteli cakma saatlerde olur

F8eighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ferhat Özmutaf
Trendyol'dan ₺1150'ye alıp ekranı gördüğüm gibi kutusuna geri koyup iade etmiştim. (1 Kasım) Sonra Hepsiburada'dan $1300'e Watch 5 Lite aldık 3 adet. (3 Kasım) 1 ay olacak hala şarjı bitmedi ilginç bir şekilde. Onu tavsiye ederim.
Trendyol ambalajı açılmış teknoloji ürünlerini iade almıyormuş. Nasıl iade ettiniz merak ettim.

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Cem Temeltaş
Trendyol ambalajı açılmış teknoloji ürünlerini iade almıyormuş. Nasıl iade ettiniz merak ettim.
1733134680307.png

Haberim yoktu böyle bir olaydan. Paketleri maket bıçağıyla düzgünce açıyorum ve nadiren ürün iade ettiğim için ayrıcalık yapmış olabilirler. Alışveriş sıklığı da etkiliyor olabilir.

F8eighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ferhat Özmutaf
Alıntıyı görüntüle

Haberim yoktu böyle bir olaydan. Paketleri maket bıçağıyla düzgünce açıyorum ve nadiren ürün iade ettiğim için ayrıcalık yapmış olabilirler. Alışveriş sıklığı da etkiliyor olabilir.
Ben Trendyol'dan alışveriş yapmam. Ayda yılda bir aldığım çok da pahalı olmayan bir ürünün iadesi için müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ambalajı açılmış elektronik aletleri iade almadıklarını, arıza varsa teknik servise göndereceklerini iletmişlerdi. tabii ki böyle bir hakları yok. Tüketici hakem heyeti yoluyla seve seve iade alacaklardı ama uğraşmak istemediğim için iadeden vazgeçtim. Daha pahalı bir ürün olsa uğraşırdım. Bir daha da Trendyol'dan asla alışveriş yapmadım, yapmam.

Top Bottom