Redragon Dark Avenger vs Motospeed ck 62 vs BlitzWolf BW-KB1

Hangisi

• Oy kullanan toplam üye
    5

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,432
Hangisini tercih etmeliyim ve neden alanım kısa olduğu ve beyaz klavyelere bayıldığım ve gateron switchlerin çok kaliteli olduğundan en mantıklısı BW-KB1 gibi geliyor sizin düşünceleriniz neler?
Linkler:
Kupon ile 395TL Tarife + nakliye sigortası dahil
Ayrıca bangooddan sipariş verebilir miyim güvenebilir miyim, ek olarak bir şey yapmam gerekir mi ve tahmini kaç güne gelir daha öncealmış olan varsa yazarsa ve durumu anlatırsa sevinirim.
Sanırım @zbabomen de dark avnger kullanıyordu bana klavyenin nasıl olduğunu söylerse sevinirim

Red dragon alırdım ama Royal kludge rk61 i de düşünebilirsin.

Red dragon alırdım ama Royal kludge rk61 i de düşünebilirsin.
neden peki ayrıca rk61 alacağıma aynı paraya BW-KB1
Alırım veya bangood ile uğraşmayıp hepsiburadan ck62 alırım sonuçta ikisi de outemu switch kullanıyor ve açıkçası önceki klavyem outemuydu ve hissiyat berbattı

neden peki ayrıca rk61 alacağıma aynı paraya BW-KB1
Alırım veya bangood ile uğraşmayıp hepsiburadan ck62 alırım sonuçta ikisi de outemu switch kullanıyor ve açıkçası önceki klavyem outemuydu ve hissiyat berbattı
Aslında kb1 de mantıklı gateron switchleri varmış

Bence kablosuz oluşu önemli değilse redragonun fiyatı baya iyiymiş zaten blitzwof en az 420 olur tabii blue switch sıkıntı değilse

Bence kablosuz oluşu önemli değilse redragonun fiyatı baya iyiymiş zaten blitzwof en az 420 olur tabii blue switch sıkıntı değilse
Yazdım blitzwolf her şey dahil ve red switch olarak 395 TL fiyat redragonun fiyatı baya iyi ama blitzwolf gateron switch bütün switchleri denedim ve gateron mükemmeldi gerçekten ayrıca beyaz olması daha güzel gözüktürüyor bana göre

Ben redragon kullanıyorum motospeed, gp, rampage gibi markalardan iyi fakat blitzwolf hakkında bilgim yok

Ben redragon kullanıyorum motospeed, gp, rampage gibi markalardan iyi fakat blitzwolf hakkında bilgim yok
Benim de bilgim yoktu ama satın almış 10000inin üzerinde kişi var, hepsi memnun ve gateron switch kullanıyor ayrıca gk61in rakibi olduğu söyleniyor tonlarca inceleme videosu bulunmakta

Benim de bilgim yoktu ama satın almış 10000inin üzerinde kişi var ve gateron switch kullanıyor ayrıca gk61in rakibi olduğu söyleniyor tonlarca inceleme videosu bulunmakta
Gateron daha iyi outemu'ya göre fakat türkçe dizilim yok o klavyelerde mesela dark avenger'da var bu sizin eksi değilse gateron red veya brown alın

Gateron daha iyi outemu'ya göre fakat türkçe dizilim yok o klavyelerde mesela dark avenger'da var bu sizin eksi değilse gateron red veya brown alın
Evet, o azda olsa sıkıntı ama yine de çok değil peki i vb tuşları türkçe q yapıp atayabilir miyim (farklı bir tuşa)

Evet, o azda olsa sıkıntı ama yine de çok değil peki i vb tuşları türkçe q yapıp atayabilir miyim (farklı bir tuşa)
Klavyenin üstünde türkçe harfler olmasa bile o tuşa basarsan türkçe yazar zaten mesela ingilizce klavyede ü tuşu yok ama ü tuşunun olduğu yere basarsan ü yazar windows türkçe ise

Klavyenin üstünde türkçe harfler olmasa bile o tuşa basarsan türkçe yazar zaten mesela ingilizce klavyede ü tuşu yok ama ü tuşunun olduğu yere basarsan ü yazar windows türkçe ise
Tamam sağolun

Geri