Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke alsaydın konuyu açtığımda. Ben bu kadar iyi olacağını bilmiyordum.Bitmiş :O
Keşke alsaydın konuyu açtığımda. Ben bu kadar iyi olacağını bilmiyordum.Bitmiş :O
Ben aldım zaten hocam da arkadaş kardeşine kulaklık arıyormuş. Yeni söyledi daha. Neyse siz yine bulursunuz iptal edilen arkadaşlar var tuhafKeşke alsaydın konuyu açtığımda. Ben bu kadar iyi olacağını bilmiyordum.
Stoktan kaynaklıdır muhtemelen.Ben aldım zaten hocam da arkadaş kardeşine kulaklık arıyormuş. Yeni söyledi daha. Neyse siz yine bulursunuz iptal edilen arkadaşlar var tuhaf
Benim kafa üstündeki padler sağlam geldi.KULAKLIK GELDİ UFFFF... DEMİN KARGODAN ALIP VİDEOYLA AÇILIMINI ÇEKTİM. ŞİMDİ MÜZİK TESTİ YAPIYORUM SESİ MÜKEMMEL 50 MM MEMBRAN ÇAPI VAR. RGB LERİ ŞAHANE. KULAKLIĞIN PEDLERİ CİDDEN BÜYÜK. KULAĞIMI BAYA SARIYO. GÜRÜLTÜ ENGELLEME OLMAMASINA RAGMEN VAR GİBİ İŞLEV GÖRÜYO. MİKROFONU TEST ETTİM İDARE EDER HQ SES İLETİMİ BEKLEMEYİN AMA İŞ GÖRÜR YANİ SES NET GİDER KARŞIYA AMA ONUNDA IŞIĞI YANIYO IŞIĞINDA BİR SIKINTI YOK . KALIN BİR ÖRGÜ KABLOSU VAR BAYA GÜZEL GÜVENİLİR Bİ HİSSİYAT VERİYO KOLAY KOLAY HASAR ALMAZ GİBİ .KUTU İÇİNDEN 2 TANE KİTAPÇIK VE KULAKLIK ÇIKIYO.
TEK SORUNU KAFANIN ÜSTNDEKİ 2 PEDDEN BİRİ KUTUNUN İÇİNDE GELDİ ONU BENMİ YAPIŞITIRICAM BİLMİYORUM. ŞİMDİLİK İDARETEN KAFAMIN ÜSTÜNDE DURDURARAK KULLANIYORUM KULAKLIKLA SORUN YOK ŞUANLIK AMA YAPIŞTIRICAM GALİBA , 109 TL LAN 109 OKADAR DA OLSUN 25 KURUŞLUK İŞ.
---------------GENEL İTİBARİYLE 109 TL DEN FAZLASINI VERDİ BANA GÖRE. SATICI: HAMDİ DEDEYE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM EĞER BU FORUMDA BUNLARI OKUYORSA.---------------------------
DİNLEDİĞİM ŞARKILAR ŞUAN : AcesToAces-Memory Lane , Sagopa Kajmer & Kolera Merhametine Dön BAS PERFORMANSI HAYVAN GİBİ .TİZ KALİTESİ BAS KALİTESİNİN YANINDA Bİ TIK AZ AMA BASSLARI ÇOK İYİ.
Benim sipariş kargoda su anSipariş iptal edildi dostlar.
Normal yazı yazar mısın dostum ? Büyük yazmak zaten yasak sen bide dahada büyütüyorsun.https://www.zuzima.com/urun/redragon-delirium-64213-oyuncu-kulakligi
BU SİTEDE 194.99 'a satılıyor sanal 7.1 siz olanı en uygun fiyata. Ama site güvenilir mi bilmiyorum.
BENDE ŞİMDİ SANAL 7.1 OLANI VAR AMA PEK FARKI YOK YANİ NORMAL STERİO KULAKLIKLARLA.
EN BÜYÜK AVANTAJI 50MM MEMBRAN ÇAPIYLA NORMAL KULAKLIKLARDAN DAHA BÜYÜK OLMASI . BASSLARIN GÜZEL BAYA İYİ OLMASININ SEBEBİ BU HERALDE.
Stoktan kaynaklıdır muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim kafa üstündeki padler sağlam geldi.
Valla bilmiyodum bi kuralları okuyayımNormal yazı yazar mısın dostum ? Büyük yazmak zaten yasak sen bide dahada büyütüyorsun.
Normal yazı yazar mısın dostum ? Büyük yazmak zaten yasak sen bide dahada büyütüyorsun.
İmla kurallarına uyun yazıyor. Daha ne yazmalarını bekliyorsun. ?KUTUDAN ÇIKAN PEDİ YAPIŞTIRDIM ŞUAN SORUNSUZ KULLANIYORUM .
Valla bilmiyodum bi kuralları okuyayım
Kuralları okudum öyle bir şey yazmıyo devamkeeee.
Benimki daha kargoda gelince yorumlarımArkadaşlar eline geçenler yorum yapabilirimi foto da eklerseniz sevinirim