Neler Yeni

Çözüldü✓ Redragon K552 Hâlâ Alınır mı?

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
en ucuz link : https://www.incehesap.com/redragon-...ming-klavye-fiyati-53150/?ref=akakce&v=1.31.5
geçen sene özellikle forumda çok sattı diyebiliriz, ben dahil bir çok kişi 500-700₺ civarındayken baya önermiştik acaba hâlâ alınır mı? bana soracak olursanız fiyatlar bayağı bir yükseldi bence f/p oranını hâlâ koruyor alınabilir.

Özellikleri :
+ TKL
+ Red Switch
+ Kaliteli Malzeme Yapısı
- Rainbow
- Bilek Desteği Yok

Ve yanlış hatırlamıyorsam switchleri değiştirilebiliyordu

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
1.5 sene kadar kullandım şuan da amazon almanyadan aldığım hk gaming gk61 kullanıyorum ben 350 tl ye almıştım o zamanın parası ile şuan fiyatı baya artmış amazon yurtdışı ürünleride bu fiyatlara satılıyor onlara yönelmekte mantıklı bence.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,603
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
en ucuz link : https://www.incehesap.com/redragon-...ming-klavye-fiyati-53150/?ref=akakce&v=1.31.5
geçen sene özellikle forumda çok sattı diyebiliriz, ben dahil bir çok kişi 500-700₺ civarındayken baya önermiştik acaba hâlâ alınır mı? bana soracak olursanız fiyatlar bayağı bir yükseldi bence f/p oranını hâlâ koruyor alınabilir.

Özellikleri :
+ TKL
+ Red Switch
+ Kaliteli Malzeme Yapısı
- Rainbow
- Bilek Desteği Yok

Ve yanlış hatırlamıyorsam switchleri değiştirilebiliyordu
Hocam ben 250 TL'ye indirimde almıştım şu anda qwerty satırı çalışmıyor belki benle alakalıdır çünkü 7 ay öncesine yakın üzerine bir şey dökmüştüm bana kalırsa güzel klavye ama daha iyisi ve F/P var bence alınmaz şu anda 1500 TL'ye XPG summoner satılıyor ayrıca cheryy mx switch kullanıyor bilek desteği falan da var bence o daha mantıklı üzerine 400 koyup almak ama eğer o kadar yükseltemem derseniz dieryanın klavyeleri oluyor amazon yurtdışında bence onları almak daha mantıklı hem hoş duruyor hem switchleri daha kaliteli ayrıca Banggood sitesinden indirim de kovalayabilirsiniz geçen birisi paylaşmıştı forumda 1100 TL civarına iyi bir klavye vardı.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben 250 TL'ye indirimde almıştım şu anda qwerty satırı çalışmıyor belki benle alakalıdır çünkü 7 ay öncesine yakın üzerine bir şey dökmüştüm bana kalırsa güzel klavye ama daha iyisi ve F/P var bence alınmaz şu anda 1500 TL'ye XPG summoner satılıyor ayrıca cheryy mx switch kullanıyor bilek desteği falan da var bence o daha mantıklı üzerine 400 koyup almak ama eğer o kadar yükseltemem derseniz dieryanın klavyeleri oluyor amazon yurtdışında bence onları almak daha mantıklı hem hoş duruyor hem switchleri daha kaliteli ayrıca Banggood sitesinden indirim de kovalayabilirsiniz geçen birisi paylaşmıştı forumda 1100 TL civarına iyi bir klavye vardı.
xpg summoner olduğunu bilmiyordum bu fiyatlara, teşekkür ederim ona karar verdik şimdilik fiyat artışı ya da stok sorunu olmazsa, mükemmel bir klavye

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,270
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bence alınır, ben gayet memnun bir şekilde kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,626
Üyeler
163,859
Son üye
Skys3a
Top Bottom