Redragon k617 Fizz Switch çıkmıyor

callmeua9

80+
Reaksiyon skoru
2
Redragon K617 Fizz modelinde switchleri çıkarmaya çalıştım ancak başarılı olamadım. İki farklı switch denedim, her ikisinin de tırnakları içeride kaldı. Ayrıca 'A' tuşunun switchinin üst kısmı kırıldı ama buna rağmen yerinden çıkmıyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Klavyem garanti dışı kalmış olur mu?

Ekler

• IMG_20250710_001520.webp
    IMG_20250710_001520.webp
    11.3 KB · Hit: 17
reis ora kırıldıysa daha da zor onu çıkartmak şöyle yapıcaksın sana bakan kısmı iyi yutturup çekmen lazım yani oraya vericen bütün gücü

Benim huano switchlerde çıkmıyor 3 tane switchi yamulttuktan sonra fark ettim, switch çıkarıcıyı soldan sağa tutarak çıkartabildim. Yandaki yuva yerlerinden daha kolay çıktı.

Nefret ettim outemu switchden garantiye yollamayi düşünüyorum sizce garanti dışı kalmış mıdır?
inanın hiçbir fikrim yok fakat garantiye yollamaya değmez kendiniz çıkarabilirsiniz switchi. Ayrıca yine switchle ilgili değil pcb üstündeki metal yüzünden aynı sorun z11 z686 gibi klavyelerde de var.

Çıkarmayı bir şekilde başardım başka bir konudan arkadaşın yardımı ile ucu dikey olarak oturt. Tek kısmı girecek switche, oda alt kısmı. Üst ucu plakaya değip destek ayağı olacak. Yine bastırarak yukarı değil ileriye doğru ittir. Bu arada iyice sık ki kaymasın.Geriye kaldı 2 tuş :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,551
Üyeler
183,444
Son üye
hermes_01
Geri