REDRAGON K617 Fizz klavyesindeki hotswap özelliği her switch ile değişir mi?

emşr

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar ilk defa mekanik klavye alacağım Redragon K617 Fizz isimli klavyeyi satın alma kararı aldım.Yinede aklımda bazı sorular var ve hiç mekanik klavye almadığım için bu konuda fazla fikrim yok.Üründe hotswap özelliği var ve bu switchleri değiştirmek için sadece klavyeye uygun bazı switchler var ve ben sadece bunlar ile mi değiştirebileceğim.Yoksa internette bulduğum herhangi bir switchi satın alıp değiştirebilir miyim? 2. olarak ben bu klavyenin plastik kasa olduğunu duydum bu plastik kasa beni hüsrana uğratırmı yoksa ürün kaliteli midir? Daha önceden kullanan varsa lütfen öncelikli olarak bu soruya dikkat ederse sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Dediğin klavyede hotswapple olup olmadığını bilmiyorum şuan gördüm bu konuyu ve direkt başlığa istinaden yazıyorum. Her klavyeye her switch takılmaz 3 ve 5 pin olanlar var bilmediğim var mi örneğin 6 pin falan sanmiyorum ama 3 pinli ile 5 pinli farkli, 5 pinliyi de 3 pinli gibi kullanabilirsin ama bacaklarini kesmen gerekiyordu sanırım 3 pinli klavyeye 3 pinli herhangi bir switch takabilirsin büyük ihtimalle başka bir şart varsa bilgim yok.

Tamamdır teşekkür ederim pin olayını bir araştıracağım bu klavye ile ilgili.

Ürün hot -swap gözüküyor. Uygun switch ile değiştirebilirsiniz . Kullandığım bir ürün değil internetten bakınca böyle görüntülüyor um

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,755
Üyeler
185,160
Son üye
efeince
Geri