Redragon K617 vs Havit Gamenote KB884L

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
2000
Gece çok pahalı olmayan klavyelere bakayım dedim, bu iki klavye gözüme çarptı. 2000 TL civarında Red Switch öneriniz var mı olabildiğince sessiz olsun istiyorum, bu klavyeler nasıldır sizce? Bir de K616 diye aynısının kablosuz versiyonu varmış sanırım onun hakkında ne dersiniz ?

Redragon K617 Rgb Fizz:

Havit Gamenote KB884L:

Redragon K616 Fizz Pro:

Gece çok pahalı olmayan klavyelere bakayım dedim, bu iki klavye gözüme çarptı. 2000 TL civarında Red Switch öneriniz var mı olabildiğince sessiz olsun istiyorum, bu klavyeler nasıldır sizce? Bir de K616 diye aynısının kablosuz versiyonu varmış sanırım onun hakkında ne dersiniz ?

Redragon K617 Rgb Fizz:

Havit Gamenote KB884L:

Redragon K616 Fizz Pro:
hicbiri fun 60 max

Redragon K617 Rgb Fizz:

Havit Gamenote KB884L:

Redragon K616 Fizz Pro:
hocam bütceye biraz daha koyup RK61 aratmanızı öneiririm sanıyosam türkiye satıcılarında daha pahalı

havitin salı günü indirimlerini bekle istersen geçen salı manyetik switch klavye verdiler 1100tl ye

Ben çektim valla harika klavye. Beleşe geldi :D keycaps parasına manyetik switch aldım.
bende bi üst modeli vardı ama ben yinede aldım 1100tlye manyetik klavye yok havit iyi reklamını yapıyor bu indirimlerle

Geri