Yavaş basınca bende de ses gelmiyor.Hocam mizar mz60 yellow switchde bu yok ancak yavaş basarak yakınlaşınca yay sesi geliyor bir sorun olur mu ?
Oturacaz oturduğumuz yere yaniYay sesi
Evet bastırınca belli oluyor yay sesi olduğu ama yakından dinlerken birde yavaş basmak lazım.olmaz ayrıca yay sesi olduğuna emin misin
koyduğun masayla veya klavyenin kasasıyla alakalı olabilir. rahatsız etmiyosa sorun yokEvet bastırınca belli oluyor yay sesi olduğu ama yakından dinlerken birde yavaş basmak lazım.
Rahatsız etmiyor ilerde bir sorun teşkil etmiyecekse sorun yok,porgenin 2mm mousepadine koyuyorum.koyduğun masayla veya klavyenin kasasıyla alakalı olabilir. rahatsız etmiyosa sorun yok
lan baktım şimdi bende de o kadar varmış ama beni o kadar rahatsız etmedi kullanımı etkilemediği sürece böyle kullanırım bensenle beraber aynı anda aldık klavyeyi hocam değişim isteyin bende bu kadar yok o ses
Redragon ve benzeri dandik markalar için normal Cherryler de bile son dönemde çınlama oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boşu boşuna beklemiş olur bence değişim vs yaparsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu klavyeyi iade edip Mizar veya gk61 bak
evet ses çıkarır ama içindeki clicky yapısını çıkarırsan gateron blacke dönüşüyor anlatırım detaylıhocam konudan alakasız söylüyorum. Mizar mz60 luna blue switch aldım sizce nasıl çok ses çıkarır mı?
Teşekkür ederim. Klavye Gelince Anlatırmısın?evet ses çıkarır ama içindeki clicky yapısını çıkarırsan gateron blacke dönüşüyor anlatırım detaylı
tabii kiTeşekkür ederim. Klavye Gelince Anlatırmısın?
hocam özelden yazsam size discord veya tel no bırakabilir miyim?tabii ki