bende de aynı sorun var ama iade almıyorlar. Kutuyu açmadan önce kutunun üstüne iadeler açılmamış kutular için geçerlidir gibisinden bir not düşmüşlerGenelde bu ses uzun kullanım dan sonra ortaya çıkar yayların kalitesine göre değişir ama sende alır almaz bu şekilde klavye sanırım fazla dandik örnek verecek olursam ben 6 yıldır James Donkey 610 kullanıyorum bu ses 4. yılda ortaya çıktı beni rahatsız etmiyor hatta bu mesajı görmesem aylardır aklıma bile gelmemişti.
İade etmeni öneririm ileride daha fazla artacak çünkü.
hocam klavyenin içine sünger koysak azalır mı ses? Hani bu klavye modlamalarında yapıyolar ya o tarz bir şeyBu bütçedeki her klavyede var bence hafif klavyelerde daha çok duyuluyor içi daha boş olduğu için iyice yankı yapıyor.
İşe yarar yankı sesini giderir ama ne oranda giderir onu bilmiyorum.bende de aynı sorun var ama iade almıyorlar. Kutuyu açmadan önce kutunun üstüne iadeler açılmamış kutular için geçerlidir gibisinden bir not düşmüşler
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam klavyenin içine sünger koysak azalır mı ses? Hani bu klavye modlamalarında yapıyolar ya o tarz bir şey
herkeste aynı düzeyde olcak diye bişey yok k568 bildiğin fason ürün. bişeyde diyemiyorum çünkü 400'e klavye arayan birinin sıfır olarak alabilceği daha iyi klavye yok. some ucuz klavye klavye problemsbende Redragon K630 RGB kullanıyorum ama böyle bi sorun yok bence kusurlu ürün olabilir
Klavyenin son durumu nedir bende almayo düşünüyorum o modelden iade ettiniz miArkadaşlar inventus ile görüştüm, buradaki videoyoyu da attım. Durumun normal olduğunu, mekanik klavyelerde bu sesin geldiğini söylediler. Ne diyorsunuz? Gönderebilirsiniz, inceleriz dediler. Sizce ne yapmalıyım.