Neler Yeni

Redragon klavye çınlıyor

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Bir şey yapma, doğal yay sesi.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Bu bütçedeki her klavyede var bence hafif klavyelerde daha çok duyuluyor içi daha boş olduğu için iyice yankı yapıyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Genelde bu ses uzun kullanım dan sonra ortaya çıkar yayların kalitesine göre değişir ama sende alır almaz bu şekilde klavye sanırım fazla dandik örnek verecek olursam ben 6 yıldır James Donkey 610 kullanıyorum bu ses 4. yılda ortaya çıktı beni rahatsız etmiyor hatta bu mesajı görmesem aylardır aklıma bile gelmemişti.
İade etmeni öneririm ileride daha fazla artacak çünkü.
bende de aynı sorun var ama iade almıyorlar. Kutuyu açmadan önce kutunun üstüne iadeler açılmamış kutular için geçerlidir gibisinden bir not düşmüşler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bütçedeki her klavyede var bence hafif klavyelerde daha çok duyuluyor içi daha boş olduğu için iyice yankı yapıyor.
hocam klavyenin içine sünger koysak azalır mı ses? Hani bu klavye modlamalarında yapıyolar ya o tarz bir şey

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
bende de aynı sorun var ama iade almıyorlar. Kutuyu açmadan önce kutunun üstüne iadeler açılmamış kutular için geçerlidir gibisinden bir not düşmüşler
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam klavyenin içine sünger koysak azalır mı ses? Hani bu klavye modlamalarında yapıyolar ya o tarz bir şey
İşe yarar yankı sesini giderir ama ne oranda giderir onu bilmiyorum.

Ömer19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer
Bazen bende space tuşu basmıyor neden basmıyor bı turlu çözemedim daha önce tuşların da basmama sorunu oldu basmayan tuşlarda switch değişimi yaptım sorun çözüldü sanırım bununda switchini değiştirmem gerekicek onun dışında bu tarz bı sorun yaşamadım ürünüm: redragon k630 RGB

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
bende Redragon K630 RGB kullanıyorum ama böyle bi sorun yok bence kusurlu ürün olabilir
herkeste aynı düzeyde olcak diye bişey yok k568 bildiğin fason ürün. bişeyde diyemiyorum çünkü 400'e klavye arayan birinin sıfır olarak alabilceği daha iyi klavye yok. some ucuz klavye klavye problems

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Passamet
Çok arada kaldım arkadaşlar, inventusla görüştüm gönder diyorlar. Klavyesiz kalıyorum, idareten bir şey almam gerekecek... Arada kaldık.

WhoCares

80+ Gold
ben alışık olmadığım için ses bana acayip tuhaf geldi daktilodan hallice :kekw:

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Selim
Benim de böyleydi şuan bakıyorum hiç ses kalmamış. Olan ses de çok çok az kulağımı yaslıyorum duymak için. Belki de tuşların hepsini söküp temizlemiştim o ara düzelmiş de olabilir.

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Passamet
Arkadaşlar inventus ile görüştüm, buradaki videoyoyu da attım. Durumun normal olduğunu, mekanik klavyelerde bu sesin geldiğini söylediler. Ne diyorsunuz? Gönderebilirsiniz, inceleriz dediler. Sizce ne yapmalıyım.

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
Arkadaşlar inventus ile görüştüm, buradaki videoyoyu da attım. Durumun normal olduğunu, mekanik klavyelerde bu sesin geldiğini söylediler. Ne diyorsunuz? Gönderebilirsiniz, inceleriz dediler. Sizce ne yapmalıyım.
Klavyenin son durumu nedir bende almayo düşünüyorum o modelden iade ettiniz mi

Top Bottom