federalper
80+ Silver
tabii kihocam özelden yazsam size discord veya tel no bırakabilir miyim?
tabii kihocam özelden yazsam size discord veya tel no bırakabilir miyim?
sorun değil ürünün kalitesizliğiİzlerken sağır oldum yarıda kaldı video bir sorun olduğu kesin.
Daha öne redragon kullanmadım bilmiyorum ama gerçekten rahatsız ediyor sesisorun değil ürünün kalitesizliği
Kalsın ya dandik klavye almaktan iyidir bende 280 e aldım bloody b640 ı çin malı dandik ışıklı diye ofis klavyesi almaktansa halat gibi kablosu olan kasası 3 kg olan bı klavye alırım daha iyi diye düşünüyordum hâlâ düşünüyorumEski klavyemi de bugün sattım, klavyeyi göndersem beklemem gerekecek. Bilemedim arkadaşlar, bilgisayarda işlerim var.
bende Redragon K630 RGB kullanıyorum ama böyle bi sorun yok bence kusurlu ürün olabilirYani ben bunu iade etsem veya benzer seviye ürün alsam yine mi aynısı olur?
bence dert edilecek bi mesele değil ya çok fazla değil bence o ses. Ben alıştım gibi bir şeyEski klavyemi de bugün sattım, klavyeyi göndersem beklemem gerekecek. Bilemedim arkadaşlar, bilgisayarda işlerim var.
yok hocam bende de var, sizi swtich modelleri ne?bende Redragon K630 RGB kullanıyorum ama böyle bi sorun yok bence kusurlu ürün olabilir
Bence onu geri yolla mizarın klavyelerden al.Eski klavyemi de bugün sattım, klavyeyi göndersem beklemem gerekecek. Bilemedim arkadaşlar, bilgisayarda işlerim var.
kahverengi olanından switchlerbence dert edilecek bi mesele değil ya çok fazla değil bence o ses. Ben alıştım gibi bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam bende de var, sizi swtich modelleri ne?
pardon markasını sormuştumkahverengi olanından switchler
Genelde bu ses uzun kullanım dan sonra ortaya çıkar yayların kalitesine göre değişir ama sende alır almaz bu şekilde klavye sanırım fazla dandik örnek verecek olursam ben 6 yıldır James Donkey 610 kullanıyorum bu ses 4. yılda ortaya çıktı beni rahatsız etmiyor hatta bu mesajı görmesem aylardır aklıma bile gelmemişti.Arkadaşlar gördüğünüz gibi iğrenç bir metal sesi geliyor, bu bir sorun mu? Bugün geldi ürün daha.
Model: redragon k568
Redragon K630 RGBpardon markasını sormuştum