Neler Yeni

Redragon klavye çınlıyor

KlausM

80+ Silver
İzlerken sağır oldum yarıda kaldı video bir sorun olduğu kesin.

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Passamet
Eski klavyemi de bugün sattım, klavyeyi göndersem beklemem gerekecek. Bilemedim arkadaşlar, bilgisayarda işlerim var.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Eski klavyemi de bugün sattım, klavyeyi göndersem beklemem gerekecek. Bilemedim arkadaşlar, bilgisayarda işlerim var.
Kalsın ya dandik klavye almaktan iyidir bende 280 e aldım bloody b640 ı çin malı dandik ışıklı diye ofis klavyesi almaktansa halat gibi kablosu olan kasası 3 kg olan bı klavye alırım daha iyi diye düşünüyordum hâlâ düşünüyorum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
bence dert edilecek bi mesele değil ya çok fazla değil bence o ses. Ben alıştım gibi bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende Redragon K630 RGB kullanıyorum ama böyle bi sorun yok bence kusurlu ürün olabilir
yok hocam bende de var, sizi swtich modelleri ne?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Ömer19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer
bence dert edilecek bi mesele değil ya çok fazla değil bence o ses. Ben alıştım gibi bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam bende de var, sizi swtich modelleri ne?
kahverengi olanından switchler

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Arkadaşlar gördüğünüz gibi iğrenç bir metal sesi geliyor, bu bir sorun mu? Bugün geldi ürün daha.

Model: redragon k568
Genelde bu ses uzun kullanım dan sonra ortaya çıkar yayların kalitesine göre değişir ama sende alır almaz bu şekilde klavye sanırım fazla dandik örnek verecek olursam ben 6 yıldır James Donkey 610 kullanıyorum bu ses 4. yılda ortaya çıktı beni rahatsız etmiyor hatta bu mesajı görmesem aylardır aklıma bile gelmemişti.
İade etmeni öneririm ileride daha fazla artacak çünkü.

Top Bottom