Redragon klavye çınlıyor

İzlerken sağır oldum yarıda kaldı video bir sorun olduğu kesin.

Eski klavyemi de bugün sattım, klavyeyi göndersem beklemem gerekecek. Bilemedim arkadaşlar, bilgisayarda işlerim var.

Eski klavyemi de bugün sattım, klavyeyi göndersem beklemem gerekecek. Bilemedim arkadaşlar, bilgisayarda işlerim var.
Kalsın ya dandik klavye almaktan iyidir bende 280 e aldım bloody b640 ı çin malı dandik ışıklı diye ofis klavyesi almaktansa halat gibi kablosu olan kasası 3 kg olan bı klavye alırım daha iyi diye düşünüyordum hâlâ düşünüyorum

bence dert edilecek bi mesele değil ya çok fazla değil bence o ses. Ben alıştım gibi bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende Redragon K630 RGB kullanıyorum ama böyle bi sorun yok bence kusurlu ürün olabilir
yok hocam bende de var, sizi swtich modelleri ne?

Arkadaşlar gördüğünüz gibi iğrenç bir metal sesi geliyor, bu bir sorun mu? Bugün geldi ürün daha.

Model: redragon k568
Genelde bu ses uzun kullanım dan sonra ortaya çıkar yayların kalitesine göre değişir ama sende alır almaz bu şekilde klavye sanırım fazla dandik örnek verecek olursam ben 6 yıldır James Donkey 610 kullanıyorum bu ses 4. yılda ortaya çıktı beni rahatsız etmiyor hatta bu mesajı görmesem aylardır aklıma bile gelmemişti.
İade etmeni öneririm ileride daha fazla artacak çünkü.

Geri