Neler Yeni

Reeder kimseye aldırmayın (zaten herkes biliyo almayın diye ama biz düştük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
yolcu arslan
tamam kardeşim en kötüsünü sen kullan hayatı en dipte yaşa yaşamaya razı ol evine ekmek süt alamayacak hale geldiniz hala akıllanmadınız
Param pulum var. 2 biglisayarım 1 telefonum var.
Hepside epey pahalı. Cahillik yapman gerekmez. Tamah ettiğin şey başkasıın kültürü Türkün kültürü değil.
Meslea pahalı almak değil ne adığını bilmek.

Kullandığım bilgisayardan birisi.

Param pulum var. 2 biglisayarım 1 telefonum var.
Hepside epey pahalı. Cahillik yapman gerekmez. Tamah ettiğin şey başkasıın kültürü Türkün kültürü değil.
Meslea pahalı almak değil ne adığını bilmek.

Kullandığım bilgisayardan birisi.
utanmadın mı atarken
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamah ettiğim falan yok sen garibansın gariban kalmaya devam edeceksin ömür boyu, ben sadece iphone almak bile hayal oldu dedim sen laptopunu tanrılaştırmışsın onu atıyorsun birde

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Alperen Yılmaz
Küçük kardeşime p13 blue max lite modelini almıştık 3 yıl önce kendisi 1 buçuk yıl kullandı sonra bozuldu yeni telefon aldı yaptırdık babannem kulsnıyor şimdi en fazla yaşlıya alınır
Yaşlıya bile alınmaz telefonun günlük aktivitesi sorun çıkarmak zaten

Türk malı diye hemen gömün ayfon olsa yapacak bir şey yok derdiniz yazıklar olsun algınız batsın
Knk neyin kafasındasın millete yanlış öneri neden verelim iyi oku yazıyı birisi general mobile de bayaa iyi demiş mesela bizdeki amaç iyisini önermek herkes kötüye iyi derse kaos çıkar

Knk neyin kafasındasın millete yanlış öneri neden verelim iyi oku yazıyı birisi general mobile de bayaa iyi demiş mesela bizdeki amaç iyisini önermek herkes kötüye iyi derse kaos çıkar
1735133269357.png

Shourd

80+ Gold

reederın tek beğendiğim telefonu bu oda tasarım olarak sadece

ha bu arada yerli malı alıcaksanız general mobile alın en azından o paranızın hakkını veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
aykuttt
Yanlış anlaşılma olmasın ama önceden şöyle denirdi; "Ucuz alacak kadar zengin değilim." şimdi ise "bazı yerli mallarını alacak kadar zengin değilim." şeklinde değişti düşüncem.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
reeder ve poco bunları almak yerine ilkel yaşama gecin daha iyi zaten.

DELLendim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan
Arkadaşlar böyle bi telefon yok öncelikle daha 1 ay olmadı açılmıyo telefon bozuk linüx penguen logosu geliyo pc ye bağladım pc çöktü Allah ne tür bela varsa size versin reeder.
hocam hortlatmak gibi olmasın ama fotoğrafını atarmısınız telefounun ekranında ne çıkıyor merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,770
Üyeler
163,720
Son üye
lambacii
Top Bottom