Neler Yeni

regal tv öneriyor musunuz nasıldır ?

Duzceli.81

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Eren Mutlu
dostlar profilodan beyaz esya alacagım regal tv sunny ve profilo tv var 125 ekran tercih edecegim regal tv ye biraz daha yakın gibiyim önerir misiniz nasıldır birde hangi model önerirsiniz
tesekkür ederim..

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Vestel fabrikasında üretiliyor, fiyatına göre değerlendirirsek iyiler.
Profilo'yu kim üretiyor bilmiyorum. Arçelik-Beko grubundansa onlar da iyidir. Sunny filan üretiyorsa uzak durun.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Sunny kullandım memnunum regal ve sunny vestel tarafından üretiliyor diye biliyorum. Fakat regal in üretim kalitesi biraz kötüydü.
Eğer izmir manisa taraflarında oturuyorsan Vs outlete git techwood vestel toshiba sunny gibi vestel tarafından üretilen ürünleri piyasaya göre %20 daha ucuza bulabilirsin

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Sunny kullandım memnunum regal ve sunny vestel tarafından üretiliyor diye biliyorum. Fakat regal in üretim kalitesi biraz kötüydü.
Eğer izmir manisa taraflarında oturuyorsan Vs outlete git techwood vestel toshiba sunny gibi vestel tarafından üretilen ürünleri piyasaya göre %20 daha ucuza bulabilirsin
Sunny'nin Vestel grupla bağlantısı yok hocam. Sunny-Axen-Woon markaları Atmaca Elektronik tarafından üretiliyor.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,316
İsim
Semih Boran
Vestel fabrikasında üretiliyor, fiyatına göre değerlendirirsek iyiler.
Profilo'yu kim üretiyor bilmiyorum. Arçelik-Beko grubundansa onlar da iyidir. Sunny filan üretiyorsa uzak durun.
Profilo'nun sahibi Bosch ve Siemens grubu. Ayrıca Atmaca grubu, Philips ve Samsung TV montajı ve Galaxy A/M serisinin montajını yapıyor.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,316
İsim
Semih Boran
dostlar profilodan beyaz esya alacagım regal tv sunny ve profilo tv var 125 ekran tercih edecegim regal tv ye biraz daha yakın gibiyim önerir misiniz nasıldır birde hangi model önerirsiniz
tesekkür ederim..
Gelelim Vestel'e. Öncelikle UI'si sade ve şık. Donanım tarafında ise genelde MTK SoC kullanırlar ve anakartlarını Vestel üretir Manisa'da. Çoğunun içinde Dolby Atmos ve DTS olmasına rağmen alt modellerde devre dışı bırakılmıştır. Fakat Linux distrosunu modlayarak açılabiliyor. Ve Zorlu grubu, Toshiba ve JVC'nin Avrupa kıtası üreticisi. Bazı Toshiba'lar da vs Vestel arayüzü vs. olmasının nedeni de budur.

Duzceli.81

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Eren Mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bugün profilo bayiye girdim regal en üst model 127 ekran tv ye 10 bin fiyat cektiler bosch a girdim philips marka vardı ona 12 bin fiyat cekti dedim philips daha iyidir bana göre diye sizce ne alayım

Top Bottom