Apindangoye
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 801
Ne sorunu?Kronik sorunlu model alacaksan warlock compact al
Ne sorunu?Kronik sorunlu model alacaksan warlock compact al
Sadece yorumlara güvenme.Peki ekledim. Ogre ile ilgili de olumlu yorumlar var onu da ekliyorum.
Kulaklık önerilerimde coğunu kullanmıstım 2 saat civarı o yüzden kolayca yapabildim ve içime de sindi. Mouse önerilerinde de. Ancak klavye olarak çoğunu kullanamadığım için mecburen yorumlara göre yaptım.Sadece yorumlara güvenme.
Yay sesi var Warlock'ta.Ne sorunu?
Yorumlar fake olabiliyor. Bilinçsiz kullanıcılar yazabiliyor.Kulaklık önerilerimde coğunu kullanmıstım 2 saat civarı o yüzden kolayca yapabildim ve içime de sindi. Mouse önerilerinde de. Ancak klavye olarak çoğunu kullanamadığım için mecburen yorumlara göre yaptım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yay sesi var Warlock'ta.
Anladım fakat bu listede boyle oldu maalesef. Ileride kullanabilme sansım olursa bu modelleri listede tekrar degişiklik yaparımYorumlar fake olabiliyor. Bilinçsiz kullanıcılar yazabiliyor.
Mesela Adata su630 kronik sorunlu ama herkes süper yazmış.
çift tıklama tuş basmaması ışığın sönmesi arkadaşımın d tuşu çalışmıyor bazenNe sorunu?
Apex 5 hibrit mekanik hocamApex 5 modelini geç mesela. Membran bir klavyeye 800 TL vermek hiç mantıklı değil.
Bildiğimiz membran, Apex 3 de membran. Sırf marka diye övülüyor çok garip.Apex 5 hibrit mekanik hocam. Apex 3 membran olan model
.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buyrun hatta sitesinde de yazıyor.