Öneri [Rehber] 150-1000TL Klavye Önerileri

300-400 liralara membran klavyeler var, membran klavyeye 200 liradan fazla para vermezdim açıkçası :)

300-400 liralara membran klavyeler var, membran klavyeye 200 liradan fazla para vermezdim açıkçası :)
Hmm peki. Ancak o paralara güzel klavyeler bulamadım açıkcası. MK110 vardı. Gamepower Mirana falan da elimden geçmedi varsa kullandığınız güzel önerileriniz beklerim :).

MK110 falan neyse yine :D

Beni sinir eden konu bu membran klavyelerin aynısını başka markalar yapıp yarı fiyatına satsa çöp diyecek olanların bir MARKA yapınca bunlara bayılıyor olması.

MK110 falan neyse yine :D
Yok MK110 gercekten guzel :).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beni sinir eden konu bu membran klavyelerin aynısını başka markalar yapıp yarı fiyatına satsa çöp diyecek olanların bir MARKA yapınca bunlara bayılıyor olması.
Apex 5 membran ise neden mekanik olarak geçiyor peki? Merak ettim. Çünkü Steelseries membran bir klavyeye 800tl fiyat biçmez diye düşünüyorum 🤔.

Son düzenleme:
apex 5 ve 3 bana göre facia. Biri membran biri mekanik hisli. Bu fiyata mekanik almamak... Ama tabii bazı kesimler var ki ürüne bakıp steelseries diyip alıyorlar. Onlar da bu yüzden fiyatı düşürmüyorlar.

G513 ve G815 modelleri Romer G switch sorunları nedeniyle kaldırıldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G213, Cerberus, K55 ve Alloy Core modelleri membran klavye yerine o fiyat bandında yarı mekanik ve mekanik klavyeler bulundugu icin kaldirıldı. Bu rehber klavyeleri kullanmadıgım için böyle oldu dostlar kusura bakmayın ama şu an F/P modeller mevcut.

Güzel rehber.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,822
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri