Neler Yeni

[Rehber] 2. EL EBA PC TAVSİYESİ

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Merhabalar, bildiğimiz gibi pandemi yüzünden online eğitim süreci var. Eğer eba pc dizmek isteyen varsa veya yakınlarına tavsiye edecek olanlar için bu bilgisayarı sunmaya karar verdim. Eğer fiyatı mantıksız bulursanız yorumlarda başka sistem önerebilirsiniz.

Anakart, İşlemci ve Ram

Ekran Kartı

Kasa

Depolama (HDD)

Kasayı mahalle bilgisayarcısından rahatlıkla bulabilirler ama boş durmasın diye ekledim.
Noname bir psu ve tekrar mahalle bilgisayarcısından uyguna bir monitör alabilirler. Ayrıca bunlarla düşük - orta sistemli oyunları da oynayabilirsiniz.

DİKKAT!!
Bu konudaki ürünlerde çıkabilecek aksilik ve sorunlardan sorumlu değilim.

Son düzenleme:

rtx 3090

80+ Silver
Merhabalar, bildiğimiz gibi pandemi yüzünden online eğitim süreci var. Eğer eba pc dizmek isteyen varsa veya yakınlarına tavsiye edecek olanlar için bu bilgisayarı sunmaya karar verdim. Eğer fiyatı mantıksız bulursanız yorumlarda başka sistem önerebilirsiniz.

Anakart, İşlemci ve Ram

Ekran Kartı

Kasa

Depolama (HDD)

Kasayı mahalle bilgisayarcısından rahatlıkla bulabilirler ama boş durmasın diye ekledim.
Noname bir psu ve tekrar mahalle bilgisayarcısından uyguna bir monitör alabilirler.

Toplam Fiyat: 1335, 100tl ye monitör alsan. Klavye mouse falan 1500tl. Alanlara hayırlı olsun şimdiden.
izoly pc gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınmaz yani

TEŞKİLAT

80+ Silver
İmzamdaki sistemi monitör vs. tüm ekipmanlar dahil (ogre hariç)1000 liraya 2.elden satın aldım ekran kartını r7 240 yapıp alınabilir

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmzamdaki sistemi monitör vs. tüm ekipmanlar dahil (ogre hariç)1000 liraya 2.elden satın aldım ekran kartını r7 240 yapıp alınabilir
i5 var ve r7 240 var bunlar fiyatı biraz daha arttırmış. Ama 8gb'a gerek yok bence fazladan masraf.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kat kat güçlü bir kart.
Evet, 100tl fark verilip alınabilir. Yardım ettiğiniz için teşekkürler :)

izoly pc gibi

alınmaz yani
Arkadaşım aynı ekran kartını kullanıyor, işlemci 4 core 4 thread. iş görür yani. 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,552
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom