wass
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 928
- İsim
- Kayra
- İlgilendiği Kategoriler
- HipHop
- wass015
- Discord
- wass#0315
Merhabalar, bildiğimiz gibi pandemi yüzünden online eğitim süreci var. Eğer eba pc dizmek isteyen varsa veya yakınlarına tavsiye edecek olanlar için bu bilgisayarı sunmaya karar verdim. Eğer fiyatı mantıksız bulursanız yorumlarda başka sistem önerebilirsiniz.
Anakart, İşlemci ve Ram
Ekran Kartı
Kasa
Depolama (HDD)
Kasayı mahalle bilgisayarcısından rahatlıkla bulabilirler ama boş durmasın diye ekledim.
Noname bir psu ve tekrar mahalle bilgisayarcısından uyguna bir monitör alabilirler. Ayrıca bunlarla düşük - orta sistemli oyunları da oynayabilirsiniz.
DİKKAT!!
Bu konudaki ürünlerde çıkabilecek aksilik ve sorunlardan sorumlu değilim.
Anakart, İşlemci ve Ram
ORJİNAL İNTEL H61 ANAKART İ5 2.NESİL 4GB RAM SET İKİNCİ EL - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 911380158
ORJİNAL İNTEL H61 ANAKART İ5 2.NESİL 4GB RAM SET İKİNCİ EL - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Ekran Kartı
MSI Radeon R7 240 2 GB 128 Bit Ekran Kartı - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 908291999
MSI Radeon R7 240 2 GB 128 Bit Ekran Kartı - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Kasa
REDROCK BİLGİSAYAR KASASI BOŞ - Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da - 833712990
REDROCK BİLGİSAYAR KASASI BOŞ - Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar donanımları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Depolama (HDD)
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Kasayı mahalle bilgisayarcısından rahatlıkla bulabilirler ama boş durmasın diye ekledim.
Noname bir psu ve tekrar mahalle bilgisayarcısından uyguna bir monitör alabilirler. Ayrıca bunlarla düşük - orta sistemli oyunları da oynayabilirsiniz.
DİKKAT!!
Bu konudaki ürünlerde çıkabilecek aksilik ve sorunlardan sorumlu değilim.
Son düzenleme: