Neler Yeni

(Rehber) 300.000 TL pc toplama önerisi

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
bekle toplayıp gelim

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
1- Toplarken düzgün topla, anakart ve RAM dolandırıcı siteden seçilmiş.
2- Konu boş, ***** saçma konular yüzünden gerçekten yardım isteyenlerin konusu gözükmüyor. İllaki açacaksan konu dışı aç.
3- Sabancı Holding gelse bile 200k pc almaz, bu da saçma olmuş.

Gorkemslx

80+

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
kime göre neye göre
Quadro ekran kartları 3d grafik ve tasarımlar için kullanılan bir ekran kartı o bikere bir fail. Oyun için toplyacaksan geforce daha iyi bir seçim :D E hadi grafik tasarımı için topladım dersen o monitör ne alaka. 4k grafik monitörleri varken. Ortaya karışık bütün pahalı parçaların toplandığı bir sistem ve ne için toplandığı belli değil. :D Bir sistemin değerini fiyatı değil amacı belirler. Ne için toplandı bu sistem? Ben pek anlam veremedim. En pahalı parçaları koyunca En iyi pc olmuyor yani onu demek istiyorum.

Gorkemslx

80+
Troll konu bence beyler.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2- Konu boş, ***** saçma konular yüzünden gerçekten yardım isteyenlerin konusu gözükmüyor. İllaki açacaksan konu dışı aç.
Anakart ve ram başka sitede yok boss bilişim in dolandırıcı olduğunu bende biliyorum kendinle çelişiyorsun sabancı holding bile almaz diyorsun forumdan rastgele biri gelicek ama boss bilişimden aldığı için dolandırılıcak mı ?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Anakart ve ram başka sitede yok boss bilişim in dolandırıcı olduğunu bende biliyorum kendinle çelişiyorsun sabancı holding bile almaz diyorsun forumdan rastgele biri gelicek ama boss bilişimden aldığı için dolandırılıcak mı ?
Aynen kardeşim

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Knk konuyu daha uzatmayalım boşver

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
knk direk googleye en pahalı anakart, en pahalı ekran kartı falan yazıp link kopyalama ile hazırlanmış bir konu. Ne beklion. :D Sistem zaten saçma ne için toplandığı belli değil.

Top Bottom