Neler Yeni

Ana Konu [REHBER] Bitexen Global ile 100TL Kazanmak! (Kimlikli)

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dostlar selam, beni bilen arkadaşlar biliyor bu tarz güvenli borsalardan nasıl para kazanabileceğinizi aktarıyorum. Bitexen bildiğiniz gibi türk kripto borsası ve şuanda global'e açıldı. Daha önce Bitexen TR'den bonusumuzu almıştık şimdi birde BITEXEN GLOBAL'den alacağız. İşlemler oldukça basit tek dikkat etmeniz gereken yer BITEXEN TR'DE KULLANDIĞINIZ MAIL ADRESİNİ KULLANMAMANIZ!
Eski konumun linki güven maksadında: https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-bitexen-borsasi-ile-150-kazan-kimlikli.589184/
İşlemlere geçiyorum!
1- Her zaman olduğu gibi bir referans linki ile kayıt işlemlerine başlamak

Ana konu olunca sansürsüz paylaşılacaktır
Link:
1687733377679.jpeg

2- Burada BITEXEN TR'DE KULLANMADIĞIMIZ MAIL ADRESİ İLE HESAP OLUŞTURUYORUZ
1687733457266.png

3- Bu işlemi yaptıktan sonra telefonunuza BITEXEN GLOBAL Uygulamasını indiriyorsunuz

4- İndirme işlemi tamamlandıktan sonra telefondan hesabınıza giriş yaptığınızda direkt önünüze Kimlik doğrulama çıkacak.
bu işlemde kimliğin ön ve arka yüzünü çekerek devam ediyoruz, daha sonrasında NFC okuyucu ile kimliği taratmanızı isteyebilir. Sağlıklı okuması için çipi telefona yakın tutun.
1687733737962.png

5-Bu işlemde bittikten sonra adres doğrulamada bu sefer e devlet belgesi gerekmiyor direkt adresinizi yazıp ilerliyorsunuz.
1687733748384.png

6- Bu işlemde bittikten sonra kısa anket tarzı 3 soruluk bir müşteri tanıma formu olacak onu da gerçekleştiriyorsunuz. ve hesabınıza anında 3.5$ DEĞERİNDE EXEN COIN TANIMLANIYOR!
1687733759748.png

7- Daha sonrasında satıp trx ile başka borsa hesabımıza gönderip TL olarak satıp çekiyoruz.
1687733805137.png

Son düzenleme:

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Referans link yasak.
Borsanın ana konusu benim zaten hocam
ayrıca bu globali paylaşanda benim.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ahmet Hakan
Borsanın ana konusu benim zaten hocam
ayrıca bu globali paylaşanda benim.
Forumda ne olursa olsun referans link yasak.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ahmet Hakan
Öyle bir kural yok, ana konularda referans paylaşımı var. bilmediğiniz kuralları dayatmayın !
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bir kural ihlali varsa gönderiyi bildirebilirsiniz, bu şekilde devam ederseniz engelleyeceğim.
Konuyu raporladım zaten. Forum kurallarında bahsetmiş olduğunuz gibi bir ibare de yok doğrudan referans link yasak

Kural 7:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostlar selam, beni bilen arkadaşlar biliyor bu tarz güvenli borsalardan nasıl para kazanabileceğinizi aktarıyorum. Bitexen bildiğiniz gibi türk kripto borsası ve şuanda global'e açıldı. Daha önce Bitexen TR'den bonusumuzu almıştık şimdi birde BITEXEN GLOBAL'den alacağız. İşlemler oldukça basit tek dikkat etmeniz gereken yer BITEXEN TR'DE KULLANDIĞINIZ MAIL ADRESİNİ KULLANMAMANIZ!
Eski konumun linki güven maksadında: https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-bitexen-borsasi-ile-150-kazan-kimlikli.589184/
İşlemlere geçiyorum!
1- Her zaman olduğu gibi bir referans linki ile kayıt işlemlerine başlamak

Link: https://global.bitexen.com/?ref=1142727Alıntıyı görüntüle

2- Burada BITEXEN TR'DE KULLANMADIĞIMIZ MAIL ADRESİ İLE HESAP OLUŞTURUYORUZ
Alıntıyı görüntüle
3- Bu işlemi yaptıktan sonra telefonunuza BITEXEN GLOBAL Uygulamasını indiriyorsunuz

4- İndirme işlemi tamamlandıktan sonra telefondan hesabınıza giriş yaptığınızda direkt önünüze Kimlik doğrulama çıkacak.
bu işlemde kimliğin ön ve arka yüzünü çekerek devam ediyoruz, daha sonrasında NFC okuyucu ile kimliği taratmanızı isteyebilir. Sağlıklı okuması için çipi telefona yakın tutun.
Alıntıyı görüntüle
5-Bu işlemde bittikten sonra adres doğrulamada bu sefer e devlet belgesi gerekmiyor direkt adresinizi yazıp ilerliyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
6- Bu işlemde bittikten sonra kısa anket tarzı 3 soruluk bir müşteri tanıma formu olacak onu da gerçekleştiriyorsunuz. ve hesabınıza anında 3.5$ DEĞERİNDE EXEN COIN TANIMLANIYOR!
Alıntıyı görüntüle
7- Daha sonrasında satıp trx ile başka borsa hesabımıza gönderip TL olarak satıp çekiyoruz.
Alıntıyı görüntüle
bence 90 tl için kimlikli işlere girmemek en doğrusu .
Cidden kimliksiz olsa hani neyse

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
bence 90 TL için kimlikli işlere girmemek en doğrusu .
Cidden kimliksiz olsa hani neyse
Kaliteli bir borsa hocam, tabii tercih meselesi. Buna ek olarak devletimizin veri sızıntıları da ortada.

Herhangi bir kripto borsası müşterisini tanımak için bu bilgileri ister.

Konuyu raporladım zaten. Forum kurallarında bahsetmiş olduğunuz gibi bir ibare de yok doğrudan referans link yasak

Kural 7:
Ana konularda referans serbest hocam, amacı da herkesin referansını yorumlara atarak birbirine destek olmasıdır zaten. İyi forumlar

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kaliteli bir borsa hocam, tabii tercih meselesi. Buna ek olarak devletimizin veri sızıntıları da ortada.

Herhangi bir kripto borsası müşterisini tanımak için bu bilgileri ister.

Ana konularda referans serbest hocam, amacı da herkesin referansını yorumlara atarak birbirine destek olmasıdır zaten. İyi forumlar
Borsaları çok bilmiyorum hatta neredeyse bilmiyorum ama çok fazla veri sızıntısı yaşandı bu aralar o yüzden demiştim ancak siz benden daha fazla biliyorsunuz :)

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,297
İsim
a l p e r
Alırsın, bu global borsası. Aynı mail ile kayıt olmadığın sürece alabilirsin. Yeni açıldı global.
Tamam da kimliğimi okuttum ya diğer hesaba. Bida kayıt olamam ki

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Tamam da kimliğimi okuttum ya diğer hesaba. Bida kayıt olamam ki
HOCAM FARKLI BORSA, GLOBAL BU
SEN TÜRKİYE BORSASINA ÜYE OLDUN.

Burası TR:https://bitexen.com/
Gönderideki dünyaya açılan global borsa tamamen farklı borsalar.
Aynı maili kullanmadığın sürece 90TL alabilirsin.
Aynı borsa ancak Biri türkiye özel diğeri dünyaya açık.

Top Bottom