zerolite
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,358
- İsim
- Mertcan
- İlgilendiği Kategoriler
- Kripto
Dostlar selam, beni bilen arkadaşlar biliyor bu tarz güvenli borsalardan nasıl para kazanabileceğinizi aktarıyorum. Bitexen bildiğiniz gibi türk kripto borsası ve şuanda global'e açıldı. Daha önce Bitexen TR'den bonusumuzu almıştık şimdi birde BITEXEN GLOBAL'den alacağız. İşlemler oldukça basit tek dikkat etmeniz gereken yer BITEXEN TR'DE KULLANDIĞINIZ MAIL ADRESİNİ KULLANMAMANIZ!
Eski konumun linki güven maksadında: https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-bitexen-borsasi-ile-150-kazan-kimlikli.589184/
İşlemlere geçiyorum!
1- Her zaman olduğu gibi bir referans linki ile kayıt işlemlerine başlamak
Ana konu olunca sansürsüz paylaşılacaktır
Link:
global.bitexen.com
2- Burada BITEXEN TR'DE KULLANMADIĞIMIZ MAIL ADRESİ İLE HESAP OLUŞTURUYORUZ
3- Bu işlemi yaptıktan sonra telefonunuza BITEXEN GLOBAL Uygulamasını indiriyorsunuz
4- İndirme işlemi tamamlandıktan sonra telefondan hesabınıza giriş yaptığınızda direkt önünüze Kimlik doğrulama çıkacak.
bu işlemde kimliğin ön ve arka yüzünü çekerek devam ediyoruz, daha sonrasında NFC okuyucu ile kimliği taratmanızı isteyebilir. Sağlıklı okuması için çipi telefona yakın tutun.
5-Bu işlemde bittikten sonra adres doğrulamada bu sefer e devlet belgesi gerekmiyor direkt adresinizi yazıp ilerliyorsunuz.
6- Bu işlemde bittikten sonra kısa anket tarzı 3 soruluk bir müşteri tanıma formu olacak onu da gerçekleştiriyorsunuz. ve hesabınıza anında 3.5$ DEĞERİNDE EXEN COIN TANIMLANIYOR!
7- Daha sonrasında satıp trx ile başka borsa hesabımıza gönderip TL olarak satıp çekiyoruz.
Eski konumun linki güven maksadında: https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-bitexen-borsasi-ile-150-kazan-kimlikli.589184/
İşlemlere geçiyorum!
1- Her zaman olduğu gibi bir referans linki ile kayıt işlemlerine başlamak
Ana konu olunca sansürsüz paylaşılacaktır
Link:

bitexen
User-friendly, reliable and lightning-fast Bitcoin and Altcoin Trading Platform. Join now, manage your Bitcoin and Altcoin investments easily.
2- Burada BITEXEN TR'DE KULLANMADIĞIMIZ MAIL ADRESİ İLE HESAP OLUŞTURUYORUZ
3- Bu işlemi yaptıktan sonra telefonunuza BITEXEN GLOBAL Uygulamasını indiriyorsunuz
4- İndirme işlemi tamamlandıktan sonra telefondan hesabınıza giriş yaptığınızda direkt önünüze Kimlik doğrulama çıkacak.
bu işlemde kimliğin ön ve arka yüzünü çekerek devam ediyoruz, daha sonrasında NFC okuyucu ile kimliği taratmanızı isteyebilir. Sağlıklı okuması için çipi telefona yakın tutun.
5-Bu işlemde bittikten sonra adres doğrulamada bu sefer e devlet belgesi gerekmiyor direkt adresinizi yazıp ilerliyorsunuz.
6- Bu işlemde bittikten sonra kısa anket tarzı 3 soruluk bir müşteri tanıma formu olacak onu da gerçekleştiriyorsunuz. ve hesabınıza anında 3.5$ DEĞERİNDE EXEN COIN TANIMLANIYOR!
7- Daha sonrasında satıp trx ile başka borsa hesabımıza gönderip TL olarak satıp çekiyoruz.
Son düzenleme: