radasamara
80+ Gold
Dahası
720G işlemciye oc yapmaya gerek yok zaten stok halde her işimi görüyor. Konu faydalı fakat uygulamanızı tavsiye etmiyorum
Bunu yapmazsam telefon launcher'ı kaydırırken kasıyor720G işlemciye oc yapmaya gerek yok zaten stok halde her işimi görüyor. Konu faydalı fakat uygulamanızı tavsiye etmiyorum
Elimde SDragon 400-410 işlemcili telefon var (bayaa eski) ona denerim bu işlemleri, yanabilir amaBunu yapmazsam telefon launcher'ı kaydırırken kasıyor
Bir şey yapasım geldi şimdi, eski VIA T8 tablet var açıp termal macun yenileyip OC yapsam .Olmaz, çünkü bazı programlardaki gibi +2000MHz çıkmıyor, telefonun çalışabileceği maksimum ayarda tutuyor.
Yarın telefona Arch Linux yükleme rehberi de atarım, tam olurBir şey yapasım geldi şimdi, eski VIA T8 tablet var açıp termal macun yenileyip OC yapsam .
Hocam bildiğim kadarıyla onlarda termal macun olmuyor, yapıları farklı oluyor.Bir şey yapasım geldi şimdi, eski VIA T8 tablet var açıp termal macun yenileyip OC yapsam .
Kolay yollu root atabileceğim bir yol var mı? Telefon Samsung a12Yazın denemeyiniz Çünkü aşşşırı ısınıyor. Ben buna benzer bişey denemiştim. Çok ısınıyor ama performans ciddi artıyor