Neler Yeni

[Rehber] Drag click nasıl yapılır?

Burqk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Burak mert
Öncelikle bunu yapmak sabır isteyen bir iştir. Bolca sabıra ihtiyacımız var birde nemli bir beze. Gelelim Drag click nasıl yapılır, ilk yaptığınızda en fazla 10 cps yapabilirsiniz bu normal.

1- Mausunuzun yumuşaklığına göre cps değişir mesela hp kötü bir mausum vardı onla en fazla 12 ila 14 cps arasında yapabiliyordum.
download.jpg

Ben bu mausu kullanıyorum bu maus ile 43 cps'i gördüm.
images.jpg

Eski mausum en fazla 12 cps. Yani kötü bir mausunuz varsa bu işe girmeyin derim jitter yapın daha iyi olur kötü mauslarda.

2- Nemli bir bez yapacağız bu beze her 2dk bir parmağımızı dokunduracağız.

3- Drag click yaparken kolumuzu sıkmayacağız ve maus'a sert bastırmayacağız.

4- Mausun temiz olmasına dikkat edin. Mausunuza sadece dokunarak en sesli yer neresi bulun be ordan drag click yapın.

5- Drag click nasıl yapılır 3. ve 4. en önemlileri zaten bunları öğrendiyseniz iş bitti sadece zamana ihtiyacımız var. maus'un en sesli yerini bulduk sadece hafifçe dokunarak aşşağı doğru normal tıklama gücünde tıkladığımız zaman sürtünme oluyor ve drag click yapmış oluyoruz. ama bunu 1. yada 15. denemede olmaz bunu yaparak yavaş yavaş yapa bilirisiniz dediğim gibi en fazla yaptığında 10 cps. İlerideki günlerde bu işi tam kavrarsanız ve yüksek cpsleri göre bilirsiniz.

Biraz uzun anlatmış ola bilirim hocalarım lakin detaylı anlatmaya çalıştım, eski hp mausum ile drag click yaptım videoda olsun dedim kameram kötü biraz kusura bakmayın.:)

Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşım hesabından youtubeye attım oyüzden thecimri.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
En fazla 9 CPS yapabiliyorum :D