1300 altı iyidir.AMD r5 3600 normalde ne kadar ve saat 22 de kaç TL ye düşerse alınır ?
MSI gaming x modeli ile girdiler, o model fiyatı beni çok aşar. O yüzden bu ürün hakkındaki fikrinizi sordum. İkisini de takip edicem fiyatlarınıO halde 2060 Super tercih edin hocam. 2060'da çoğu özellikten kısılmış. Hem 2060 Super ile RTX'i çok daha rahat kullanırsınız.
Bu sıkıntı bende de var. Gerçi bana ramler geldi ama geçen hafta corsairin 2x8 3000 mhz ramlerini almıştım. İade mi etsem diye düşünüyorum acaaba değer mi ?arkadaşlar ben 15 mayıs gaming gecesinde 279tlye ddr4 8gb RAM aldım daha yolda bugün 279tlden aşşağı düşerse iptal edip şimdikini alabilir miyim?
Şuan en ucuz 1350tl civarı. Bu fiyatın altına düşerse (1000-1200 gibi) alınır.AMD r5 3600 normalde ne kadar ve saat 22 de kaç TL ye düşerse alınır ?
paranın sıkıntısız geleceğini bilsem değiştiririmBu sıkıntı bende de var. Gerçi bana ramler geldi ama geçen hafta corsairin 2x8 3000 mhz ramlerini almıştım. İade mi etsem diye düşünüyorum acaaba değer mi ?
Düz 2060 tavsiye etmiyorum maalesef. Gereksiz bir kart. Çok fazla özelliğinden kısılmış. RTX serisinin AMD'nin performans odaklı kartlarından pahalı olma nedeni RTX, DLSS gibi türlü türlü özellikleri ancak 2060 bu özelliklerin çoğundan mahrum. 2060 alınacağına AMD'ye yönelmek daha mantıklı. AMD de istemediğiniz için 2060 Super.MSI gaming x modeli ile girdiler, o model fiyatı beni çok aşar. O yüzden bu ürün hakkındaki fikrinizi sordum. İkisini de takip edicem fiyatlarını
İade ettikten sonra paran gelir neden gelmesin ama değer mi işte o var kargo ücreti alıyolar sanırım.paranın sıkıntısız geleceğini bilsem değiştiririm
Harbi he. 5600xt de geldi. 2K'ya efso gider bu kart.@crazyboy40 pulse 5600xt 2kya düşerse sevin bence