Ben şahsen ofiste kullanacağım bilgisayarımın şekilli şukullu olmasını isterim. Bir de APU sistem kuracaklar için uygun bir kasa.Ofis sistemi de öyle RGB oluyor zaten.
B450M S2HAm4 f/p anakart söylermisin Yasin çelik. TŞKRLER
Bize ayıp oldu ama forumda sadece yasin çelik ni var alındım anakart önerirdim ama vazgeçtimAm4 f/p anakart söylermisin Yasin çelik. TŞKRLER
Tak çalıştır kanka. Bir şey yapmana gerek yok.Bu indirimden SSD almayı düşünüyorum da PC'ye 2. SSD bağlarken herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu ? Windows falan diğer SSD de zaten kurulu.SSD'yi bağlayıp direkt kullanabilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Gerek yok sadece kablo lazım tak kullan. Windows görmezse disk yönetiminden halledersin.Bu indirimden SSD almayı düşünüyorum da PC'ye 2. SSD bağlarken herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu ? Windows falan diğer SSD de zaten kurulu.SSD'yi bağlayıp direkt kullanabilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çok zor kanka. A320'ler falan bulunur belki ama en az B450 serisi bir anakart alman çook daha mantıklı.yasin çelik 300 - 350 TL ye gelirmi am4 anakartlar
Patronların iş yerlerini pavyona çevirmeyeceğini düşünüyorum. Gittiğin sigorta şirketinde her şeyin bu kadar resmi olduğunu düşün ama sistemler mavi mor ışıklı.Ben şahsen ofiste kullanacağım bilgisayarımın şekilli şukullu olmasını isterim. Bir de APU sistem kuracaklar için uygun bir kasa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
B450M S2H
pardon görmemişim hocamBize ayıp oldu ama forumda sadece yasin çelik ni var alındım anakart önerirdim ama vazgeçtim
Bir de kendi hukuk büronu kurduğunu düşün.Patronların iş yerlerini pavyona çevirmeyeceğini düşünüyorum. Gittiğin sigorta şirketinde her şeyin bu kadar resmi olduğunu düşün ama sistemler mavi mor ışıklı.
Yok öyle deme forum herkesin bilgilerini paylaşması için.Ben de şaşırdım valla. Burada adam gibi adam @mszeyrek varken bana sormaları...
Hava akışı kötü.Gelen Sharkoon RGB LIT 200 kasa alınır mı ?