Neler Yeni

[REHBER] İNNO3D Ekran Kartları alınır mı?? FPS Değerleri, Sıcaklığı Nasıl?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
İnno3d, Galax, Palit ekran kartı piyasasının gizli krallarıdır. :D

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Sonuna ''(!)'' koymayı unuttun. :D

Bu arada GTA 5'in optimizasyonu gerçekten çok iyi.

3000G işlemci, Vega3 ekran kartı ve 3 GB RAM ile donma kasma olmadan GTA 5 oynayan var.

Gerçekten çok iyi bir optimizasyonu var.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa

3000G işlemci, Vega3 ekran kartı ve 3 GB RAM ile donma kasma olmadan GTA 5 oynayan var.

Optimizasyon ordan belli olmaz ama sen bilirsin :)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar bu rehber i İNNO3D ekran kartlarına güvenemeyen bilmeyen sıcaklıklarından korkan ve alınır mı? diye konu açan arkadaşlar için açıyorum. Umarım faydalı olur, eksiklerimi veya varsa hatalarımı yazmanız benim için çok güzel olur :)

İNNO3D NEDİR ? NASIL BİR MARKADIR?
Şimdi arkadaşlar İNNO3D markası PC PARTNER şirketinin bir markasıdır, bu PC PARTNER şirketinde hepimizin bildiği ve artık aşina olduğu markalardan ZOTAC markası da bulunuyor.
İNNO3D markası, ülkemizde çok eskiden bulunan bir marka ancak geçmişte ülkede tutunamayıp bir çok marka gibi geri çekilmiş. Ancak ülkemizde yeniden satışa giren bu marka diğer markalara nazaran biraz daha uygun fiyattan satış yapmakta. İşte bu da alıcıların gözünü korkutuyor bende zaten bunun için bu rehber i yazıyorum :).

İNNO3D KARTLAR IN ISI DEĞERLERİ NEDİR?
Şimdi kullanan biri olarak İNNO3D nin Soğutma performansını ben gayet beğeniyorum yerinde bir soğutmaya sahip, kullandığım kart,
Alıntıyı görüntüle
Bu kartın tamda kendisindir. Ve gördüğümüz üzere ufak minimal bir yapıya sahip ve fanları küçük bir yapıda. Ancak bu fanlar göründüğü gibi değil küçük olmalarına rağmen güzel bir soğutmaya sahipler.
Örnek vermek gerekirse, GTA 5 i ultra ayarlarda 1, 1 buçuk saat boyunca oynuyorum ve kart neredeyse tam yükte çalışıyor ortalama olarak 65 ile 70 derece arasında seyretmekte.
Ancak bu modelin fanlarının küçük olmasından dolayı sesli çalışabilir arkadaşlar. Bendeki rahatsız edici ses çıkartmıyor fakat çıkarttığını söyleyenlerde var.

İNNO3D MARKALI BİR KART IN FPS DEĞERİ NASIL?
Arkadaşlar kullandığım kart, İNNO3D GEFORCE GTX 1660 TWİN X2.
Merak edenler için yazıma 2 tane oyunun FPS değerlerine de ekledim, bu oyunlar, GTA 5, FORTNİTE

NOT: MONİTÖRÜM 1080P OLMADIĞINDAN OYUN TESTLERİ 1440*900P OLARAK YAPILMIŞTIR.
NOT 2: OYUN TESTİ SIRASINDA ARKADA HERHANGİ BİR UYGULAMA AÇIK BIRAKILMAMIŞTIR, NVİDİA DENETİM MASASI AYARLARI PERFORMANS AYARINDADIR.

Şimdi arkadaşlar GTA 5 adlı optimizasyonu berbat olan bir oyundan başlayalım, bu oyunda yapmış olduğum testteki ayarlar bu şekildedir,
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar ekran kartınızın sınırlarını zorlamak için bu oyunda bir arabaya binip olabildiğince şehirde hız yapmalısınız böylece FPS iniz düşer ve kartınız zorlanır, böylece verebileceği FPS ortaya çıkar.
Bende bir arabaya binip bu ayarlarda şehirde hız yaptım araba ile ve minimum ortalama ve maximum olarak aldığım değerler şu şekildedir,

Alıntıyı görüntüle

Evet şimdi FORTNİTE oyununa geçelim, bu oyundaki ayarlarım da şu şekildedir,

Alıntıyı görüntüle

Fortnite oyununda da map te mutlu mahalle adlı yere iniş yaptıktan sonra benchmark testini başlattım ve inince de güzel bir fight a girdim, minimum ortalama ve
maximum FPS değerleri şu şekildedir,

Alıntıyı görüntüle

Hazırladığım rehberde umarım okuyanlara faydam dokunur, üşenmeyip okuyanlara teşekkür ediyorum. :)

Fanları bana fazla ufak geliyor, ses yapıyormu ?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

Dostum ciddi olamazsın yaaa. :D
720P en düşük ayarlarda bile çift kanal ram olmadan 40-50 FPS üstü veremez.
Onu bunu geç online ın optimizasyonuda berbat.
GTA 5 de story modda doğru ayarlar yapılırsa ultra da güzel fps lerde oynanır fakat online için durumlar aynı değil.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Ahmet
Arkadaşlar bu rehber i İNNO3D ekran kartlarına güvenemeyen bilmeyen sıcaklıklarından korkan ve alınır mı? diye konu açan arkadaşlar için açıyorum. Umarım faydalı olur, eksiklerimi veya varsa hatalarımı yazmanız benim için çok güzel olur :)

İNNO3D NEDİR ? NASIL BİR MARKADIR?
Şimdi arkadaşlar İNNO3D markası PC PARTNER şirketinin bir markasıdır, bu PC PARTNER şirketinde hepimizin bildiği ve artık aşina olduğu markalardan ZOTAC markası da bulunuyor.
İNNO3D markası, ülkemizde çok eskiden bulunan bir marka ancak geçmişte ülkede tutunamayıp bir çok marka gibi geri çekilmiş. Ancak ülkemizde yeniden satışa giren bu marka diğer markalara nazaran biraz daha uygun fiyattan satış yapmakta. İşte bu da alıcıların gözünü korkutuyor bende zaten bunun için bu rehber i yazıyorum :).

İNNO3D KARTLAR IN ISI DEĞERLERİ NEDİR?
Şimdi kullanan biri olarak İNNO3D nin Soğutma performansını ben gayet beğeniyorum yerinde bir soğutmaya sahip, kullandığım kart,
Alıntıyı görüntüle
Bu kartın tamda kendisindir. Ve gördüğümüz üzere ufak minimal bir yapıya sahip ve fanları küçük bir yapıda. Ancak bu fanlar göründüğü gibi değil küçük olmalarına rağmen güzel bir soğutmaya sahipler.
Örnek vermek gerekirse, GTA 5 i ultra ayarlarda 1, 1 buçuk saat boyunca oynuyorum ve kart neredeyse tam yükte çalışıyor ortalama olarak 65 ile 70 derece arasında seyretmekte.
Ancak bu modelin fanlarının küçük olmasından dolayı sesli çalışabilir arkadaşlar. Bendeki rahatsız edici ses çıkartmıyor fakat çıkarttığını söyleyenlerde var.

İNNO3D MARKALI BİR KART IN FPS DEĞERİ NASIL?
Arkadaşlar kullandığım kart, İNNO3D GEFORCE GTX 1660 TWİN X2.
Merak edenler için yazıma 2 tane oyunun FPS değerlerine de ekledim, bu oyunlar, GTA 5, FORTNİTE

NOT: MONİTÖRÜM 1080P OLMADIĞINDAN OYUN TESTLERİ 1440*900P OLARAK YAPILMIŞTIR.
NOT 2: OYUN TESTİ SIRASINDA ARKADA HERHANGİ BİR UYGULAMA AÇIK BIRAKILMAMIŞTIR, NVİDİA DENETİM MASASI AYARLARI PERFORMANS AYARINDADIR.

Şimdi arkadaşlar GTA 5 adlı optimizasyonu berbat olan bir oyundan başlayalım, bu oyunda yapmış olduğum testteki ayarlar bu şekildedir,
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar ekran kartınızın sınırlarını zorlamak için bu oyunda bir arabaya binip olabildiğince şehirde hız yapmalısınız böylece FPS iniz düşer ve kartınız zorlanır, böylece verebileceği FPS ortaya çıkar.
Bende bir arabaya binip bu ayarlarda şehirde hız yaptım araba ile ve minimum ortalama ve maximum olarak aldığım değerler şu şekildedir,

Alıntıyı görüntüle

Evet şimdi FORTNİTE oyununa geçelim, bu oyundaki ayarlarım da şu şekildedir,

Alıntıyı görüntüle

Fortnite oyununda da map te mutlu mahalle adlı yere iniş yaptıktan sonra benchmark testini başlattım ve inince de güzel bir fight a girdim, minimum ortalama ve
maximum FPS değerleri şu şekildedir,

Alıntıyı görüntüle

Hazırladığım rehberde umarım okuyanlara faydam dokunur, üşenmeyip okuyanlara teşekkür ediyorum. :)
Eline sağlık hocam güzel rehber olmuş baya konuşulan bir karttı.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Fanları bana fazla ufak geliyor, ses yapıyormu ?
Valla bende yapmıyor, veya ben çok rahatsız olmuyorum veya kartı sürekli tam yükte oynatmıyorum. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

GT 710 gibi millattan önce kalmış bir kart ile 720P ve orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabiliyoruz.
Hocam yalnız gta 5 teki ''normal'' ayarlar en düşük oluyor. :D

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Valla bende yapmıyor, veya ben çok rahatsız olmuyorum veya kartı sürekli tam yükte oynatmıyorum. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yalnız gta 5 teki ''normal'' ayarlar en düşük oluyor. :D

Hayretler içindeyim :D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır