Neler Yeni

[REHBER] Kurulum Sonrası Driver/Sürücü Yükleme

rcpdkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Recep
Driver yükleme 4 adımdan oluşur.

1- Windows 10 Güncelleme aracı ile otomatik driver yükleme : Windows ayarlarından Güncelleştirme ve Güvenlik bölümüne girin ve güncelleştirmeleri denetle diyin.Gerekli driverlar yüklenecektir.

1586210336638.png

2-Ankart ve diğer bileşenlerin modelini öğrenerek manuel driver yükleme : Ben elimde asus exh310v3 olduğu için ondan örnek vereceğim.

Anakartın modeli kutu üstünden bulunur ve googleye modeli yazılarak drive olarak aranır.

1586210436316.png

Genellikle en başta gelen asusun kendi sitesine girin ve işletim sistemini seçin.

1586210490178.png

Daha sonra karşınıza driverlar çıkıcak download tuşuna basarak indirip yükleyebilirsiniz.

3- Driver programı kullanarak yükleme : Ben ücretsiz olarak driverpack programını indiriyorum.

Driverpack programını verdiğim linkten indirip açın

İndirmek İçin tıkla

1586210612268.png

Açılan programda pc yapılandırma tuşuna basarak gerekli programları ve driverları seçip otomatik olarak yükleyebilirsiniz.

1586210771219.png

4- Son yolumuz ise genellikle yeni alınan parçaların kutularından CD leri çıkmaktadır.Kutudan çıkan cdleri takarak driver yükleyebilirsiniz.

Çoğu aldığımız kasada dvd okuyucu kullanmadığımız için bunu son yol olarak ekledim.

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
Driver yükleme 4 adımdan oluşur.

1- Windows 10 Güncelleme aracı ile otomatik driver yükleme : Windows ayarlarından Güncelleştirme ve Güvenlik bölümüne girin ve güncelleştirmeleri denetle diyin.Gerekli driverlar yüklenecektir.

Alıntıyı görüntüle

2-Ankart ve diğer bileşenlerin modelini öğrenerek manuel driver yükleme : Ben elimde asus exh310v3 olduğu için ondan örnek vereceğim.

Anakartın modeli kutu üstünden bulunur ve googleye modeli yazılarak drive olarak aranır.

Alıntıyı görüntüle

Genellikle en başta gelen asusun kendi sitesine girin ve işletim sistemini seçin.

Alıntıyı görüntüle

Daha sonra karşınıza driverlar çıkıcak download tuşuna basarak indirip yükleyebilirsiniz.

3- Driver programı kullanarak yükleme : Ben ücretsiz olarak driverpack programını indiriyorum.

Driverpack programını verdiğim linkten indirip açın

İndirmek İçin tıkla

Alıntıyı görüntüle

Açılan programda pc yapılandırma tuşuna basarak gerekli programları ve driverları seçip otomatik olarak yükleyebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

4- Son yolumuz ise genellikle yeni alınan parçaların kutularından CD leri çıkmaktadır.Kutudan çıkan cdleri takarak driver yükleyebilirsiniz.

Çoğu aldığımız kasada dvd okuyucu kullanmadığımız için bunu son yol olarak ekledim.
bilgilendirici

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Elinize sağlık . Teşekkürler

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Konu sabitlenmeli.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,965
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Driver programı kurmak asla onayladığımız bir konu değil

rcpdkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver programı kurmak asla onayladığımız bir konu değil
Sıralamayı ona göre ekledim normalde bende pek kullanmam ama bazı driverlar genellikle eski pcler için olanlar sadece driver programlarında bulunuyor malesef .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,714
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom