Neler Yeni

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam benim gözler 6.5 6.25 miyop. Daha fazla büyürse askerlikten muaf olacağım ama ehliyet de alamayacağım.
Bu ameliyat sadece düşük derecelere mi uygulanabiliyor?

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Biraz komik ve saçma bir soru olabilir ancak yine de sorayım. Doktor gözü çizerken kalp krizi geçirse ve kaydırsa veya deprem olsa ve aynı şey yaşansa kör olma ihtimali var mı? Yoksa çizmek için uzun süre mi tutmak gerekiyor?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam benim gözler 6.5 6.25 miyop. Daha fazla büyürse askerlikten muaf olacağım ama ehliyet de alamayacağım.
Bu ameliyat sadece düşük derecelere mi uygulanabiliyor?
10 dereceye kadar uygulanıyor hocam. Yaptırabilirsin.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Biraz komik ve saçma bir soru olabilir ancak yine de sorayım. Doktor gözü çizerken kalp krizi geçirse ve kaydırsa veya deprem olsa ve aynı şey yaşansa kör olma ihtimali var mı? Yoksa çizmek için uzun süre mi tutmak gerekiyor?
Hocam ne cevap vereceğimi bilmiyorum. Yani kaydırma riski yok çünkü gözü çizen lazer makinesi. Doktor gözü haritalayıp enter tuşuna basıyor geri kalanı makine hallediyor. Harita sistemi olduğu için kayması mümkün değil.

28554

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Hocam ne cevap vereceğimi bilmiyorum. Yani kaydırma riski yok çünkü gözü çizen lazer makinesi. Doktor gözü haritalayıp enter tuşuna basıyor geri kalanı makine hallediyor. Harita sistemi olduğu için kayması mümkün değil.
Hocam, deprem olsa makine de kaymaz mı :D O deprem de bana denk gelir yüksek ihtimalle, hayattaki şansım :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tamam o zaman askerlikten muaf olduktan sonra ehliyet için yaptıracağım.
Büyük numaranın askerlikten muaf olduğunu bilmiyordum. Yani ben askerdeyken benim tertibim vardı kavonoz altı gibi gözlük camları vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam, deprem olsa makine de kaymaz mı :D O deprem de bana denk gelir yüksek ihtimalle, hayattaki şansım :D
Hocam bu şekilde olumsuz düşünürsek yolda yürürken de araba çarpar. O zaman hiç dışarı çıkmayalım :D

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Büyük numaranın askerlikten muaf olduğunu bilmiyordum. Yani ben askerdeyken benim tertibim vardı kavonoz altı gibi gözlük camları vardı.
Her iki gözünüzdeki bozukluk (miyop, hipermetrop ve astigmat bölü iki ) toplamı eğer 14 dereceden büyük ise askerlikten muaf olursunuz. Örneğin sağ gözünüz 9 derece miyop, sol gözünüz 6 derece miyop ise toplamda göz bozukluğunuz 15 olur. Bu durumda göz kusurunuz toplamı 14 üzeri olduğu için askerlikten muaf olursunuz.

Bktrstv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
North Carolina/Amerika Birleşik Devletleri
İsim
ad soyad
Korkmayın hocam kasa bile kör etmez tabi korkunuz buysa. Başka sorunlara yol açabilir evet ama kör etmez. Zaten gözün haritası çizildikten sonra ona göre yapıyor makina.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,971
Üyeler
165,098
Son üye
Ygmr48
Top Bottom