Neler Yeni

[REHBER] Nasıl Bitcoin, Ethereum vb. Coinler Alınır?

Berke Gözükara

80+ Bronze
Merhabalar bu rehberimde sizlere Bitcoin, Etherum gibi coinlerin nasıl alınıcalığını göstericeğim. Rehberimin sonunda sık sorulan sorulara ulaşabilirsiniz. İyi okumalar!

1- Hangi Kripto Para Borsasını Tercih Ediceğiz?

Ben BtcTurk, Binance Global, Binance TR kullandım ve aralarından en memnun kaldığım Binance Global oldu.

Binance Global'ın öbürlerine göre avantajları;

Daha fazla coin var.
Daha fazla alıcı ve satıcı.
Mobil ve masaüstü uygulaması.

2- Binance Hesap Açma

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak (%5 Komisyon İndirimli Referans Kodu) Binance sitesine gidiyoruz. Eğer site ingilizce ise sol üstten Türkçe yapabilirsiniz. Gerekli yerleri doldurduktan sonra Binance Anasayfasına ulaşıcaksınız.

Bınance Hesap Oluşturma

NOT: E-posta ve Telefon doğrulaması şart.

1.JPG

3- Binance Hesap Doğrulama

Binance'de işlem yapabilmek için hesap doğrulamanız lazım.

İmlecimizi sol üstteki İndirin yanındaki simgeye getirip ve ordan Kimliğe tıklıyoruz.
Ekran Görüntüsü (2).png

Ben de Doğrulama Yerleri, Doğrulanmış olarak gözüküyor buraları kendiniz talimatlara uyarak basitçe tamamlayabilirsiniz.
Ekran Görüntüsü (3).png

4- Binance Hesabımıza Para Yatırma

1. Yol: Papara'dan para yatırma. Papara'dan para yatırmak için bu linke tıklayabilirsiniz.
2. Yol: Kredi/Banka Kartı ile para yatırma. Bu yöntemde Binance'e direk TL yatıramıyoruz. Kredi/Banka kartımız ile bitcoin alıp onu TL'ye çeviriyoruz. Detaylı bilgi için bu linke tıklayabilirsiniz.

5- Kripto Para Alma ve Satma

Al-Sat kısmına gelip Klasik kısmına tıklıyoruz.
Ekran Görüntüsü (6).png

Önümüze Böyle bir yer gelicek
Ekran Görüntüsü (7).png

Şimdi paneli Tanımaya başlıyoruz. Ben elimden geldiğince tanıtmaya çalıştım tavsiyem YouTube'den öğretici videolar izlemeniz.
ASD.png

6- Sık Sorulan Sorular

A. GÜVENİLİR Mİ?
Evet güvenilir.

B. NE KADAR KAZANIRIM?
Bu tamamen sizin stratejinilerinize bağlı.

C. EN İYİ KRİPTO PARA BORSASI NE?
Binance.

D.18 YAŞ ŞART MI?
Evet şart. Hesap oluştururken yaşınız yetmiyorsa aile büyüklerinizin adıyla kaydolabilirsiniz.

E. BİNANCE MOBİL UYGULAMASI VAR MI?
Evet var. Ayrıca Masaüstü uygulaması da bulunmaktadır.

F. YÜKSELİP AZALICAĞINI NASIL ANLİYACAĞIM?
Grafik Analizi, dünya haberleri, coinin durumu vb. durumları iyi analiz ettiğinizde kesin olmasada yükselip düşeceğini anlıyorsunuz.

G. Haram mı?
Hayır haram değil.

7- Tavsiyelerim

A. Binance hesabınıza TRY yatırdıktan sonra TRY'yi USDT'ye çevirmek. Sebebi ise daha fazla coine ulaşmak ve TL/doların azalıp artmasından kurtulmak.

B. İlk başlarda 100-200TL gibi miktarlar yükleyip denemeniz, piyasayı öğrenip paranızı arttırın.

C. Stop Loss kullanarak işlem yapmanız.

D. Bolca Youtubeden öğretici videolar izlemeniz.

Ekler

• 2.JPG
    2.JPG
    128.2 KB · Hit: 131
Son düzenleme:

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
Merhabalar bu rehberimde sizlere Bitcoin, Etherum gibi coinlerin nasıl alınıcalığını göstericeğim. Rehberimin sonunda sık sorulan sorulara ulaşabilirsiniz. İyi okumalar!

Ben BtcTurk, Binance Global, Binance TR kullandım ve aralarından en memnun kaldığım Binance Global oldu.

Daha fazla coin var.

2- Binance Hesap Açma

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Binance sitesine gidiyoruz. Eğer site ingilizce ise sol üstten Türkçe yapabilirsiniz. Gerekli yerleri doldurduktan sonra Binance Anasayfasına ulaşıcaksınız.

Alıntıyı görüntüle

İmlecimizi sol üstteki İndirin yanındaki simgeye getirip ve ordan Kimliğe tıklıyoruz. Alıntıyı görüntüle

Ben de Doğrulama Yerleri, Doğrulanmış olarak gözüküyor buraları kendiniz talimatlara uyarak basitçe tamamlayabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

1. Yol: Papara'dan para yatırma. Papara'dan para yatırmak için bu linke tıklayabilirsiniz.
2. Yol: Kredi/Banka Kartı ile para yatırma. Bu yöntemde Binance'e direk TL yatıramıyoruz. Kredi/Banka kartımız ile bitcoin alıp onu TL'ye çeviriyoruz. Detaylı bilgi için bu linke tıklayabilirsiniz.
Not: Minimum 10 lira yatırmalısınız. Çünkü Binance'de 10 lira ve altı işlem yapılmamaktadır.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Şimdi paneli Tanımaya başlıyoruz. Ben elimden geldiğince tanıtmaya çalıştım tavsiyem YouTube'den öğretici videolar izlemeniz.
Alıntıyı görüntüle

6- Sık Sorulan Sorular

A. GÜVENİLİR Mİ?
Evet güvenilir.

B. NE KADAR KAZANIRIM?

Binance.

D.18 YAŞ ŞART MI?
Evet şart. Hesap oluştururken yaşınız yetmiyorsa aile büyüklerinizin adıyla kaydolabilirsiniz.

Grafik Analizi, dünya haberleri, coinin durumu vb. durumları iyi analiz ettiğinizde kesin olmasada yükselip düşeceğini anlıyorsunuz.

G. Haram mı?
Hayır haram değil.

7- Tavsiyelerim

A. Binance hesabınıza TRY yatırdıktan sonra TRY'yi USDT'ye çevirmek. Sebebi ise daha fazla coine ulaşmak ve TL/doların azalıp artmasından kurtulmak.

B. İlk başlarda 100-200TL gibi miktarlar yükleyip denemeniz, piyasayı öğrenip paranızı arttırın.

Bilmeyenler için güzel olmus

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
G. Haram mı?
Hayır haram değil.
Eline sağlık.
Bu soruyu neden yazdın diye soracaklardır arkadaşa
Çoğu kişi bu soruyu soruyor ama bence günah çünkü kumara girdiğini düşünüyorum.
Sonuçta burdan para kazanacaksın yada kaybedeceksin

Berke Gözükara

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şanş işi değil ki bu. Öyle düşünürsek altında haram oluyor ya kazanacaksın ya kaybedeceksin

Zırto

80+ Bronze
Şanş işi değil ki bu. Öyle düşünürsek altında haram oluyor ya kazanacaksın ya kaybedeceksin
Evet şans işi değil babam her gün coin almak için sabahlıyor sadece 1 2 saat uyuyor çok yoruluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yunus Emre Canpolat
İlgilendiği Kategoriler
Ekonomi / Finans
Eline sağlık.
Bu işte kazanmak yada kaybetmek rastgele, şans eseri olan bir durum değildir. Kişi yaptığı analizler, araştırmalar sonucunda bir yatırım yapar ve sonucunda kar veya zarar eder.
Kesinlikle

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar

Daha fazla coin var.

2- Binance Hesap Açma

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak (%5 Komisyon İndirimli Referans Kodu) Binance sitesine gidiyoruz. Eğer site ingilizce ise sol üstten Türkçe yapabilirsiniz. Gerekli yerleri doldurduktan sonra Binance Anasayfasına ulaşıcaksınız.

Bınance Hesap Oluşturma

Alıntıyı görüntüle

İmlecimizi sol üstteki İndirin yanındaki simgeye getirip ve ordan Kimliğe tıklıyoruz. Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Not: Minimum 10 lira yatırmalısınız. Çünkü Binance'de 10 lira ve altı işlem yapılmamaktadır.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

6- Sık Sorulan Sorular

A. GÜVENİLİR Mİ?
Evet güvenilir.

B. NE KADAR KAZANIRIM?

Binance.

D.18 YAŞ ŞART MI?

G. Haram mı?
Hayır haram değil.

7- Tavsiyelerim

papara üzerinden binance'e 200 lira yatırmaya çalışırken şu tarz bir uyarı aldım ' banka hesabınızdan para transferi gerçekleştirin '
benim daha banka hesabım yok. Banka hesabı gerekli mi 2-3 ay önce 18 oldum daha.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
papara üzerinden binance'e 200 lira yatırmaya çalışırken şu tarz bir uyarı aldım ' banka hesabınızdan para transferi gerçekleştirin '
benim daha banka hesabım yok. Banka hesabı gerekli mi 2-3 ay önce 18 oldum daha.
Evet Papara'dan yatırım yapmak için hesaba Banka kartı ile en az 1 kere EFT/Havale yapman gerek. Ve kendi ismine kayıtlı olmalı.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Evet Papara'dan yatırım yapmak için hesaba Banka kartı ile en az 1 kere EFT/Havale yapman gerek. Ve kendi ismine kayıtlı olmalı.
yani kendime ait bir banka kartımın olması lazım ve onunla paparama 1 kere EFT/Havale yapmam gerekiyor

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yani kendime ait bir banka kartımın olması lazım ve onunla paparama 1 kere EFT/Havale yapmam gerekiyor
Aynen öyle. Bende de verdi hatayı 5-10 TL atman yeterli zaten banka kartından. Tek sorun banka kartının gelmesini beklemen lazım. Ziraat Bankasından çıkarttığım kart 1 haftada gelmişti.

Top Bottom