Berke Gözükara
80+ Bronze
Merhabalar bu rehberimde sizlere Bitcoin, Etherum gibi coinlerin nasıl alınıcalığını göstericeğim. Rehberimin sonunda sık sorulan sorulara ulaşabilirsiniz. İyi okumalar!
1- Hangi Kripto Para Borsasını Tercih Ediceğiz?
Ben BtcTurk, Binance Global, Binance TR kullandım ve aralarından en memnun kaldığım Binance Global oldu.
Binance Global'ın öbürlerine göre avantajları;
Daha fazla coin var.
Daha fazla alıcı ve satıcı.
Mobil ve masaüstü uygulaması.
2- Binance Hesap Açma
Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak (%5 Komisyon İndirimli Referans Kodu) Binance sitesine gidiyoruz. Eğer site ingilizce ise sol üstten Türkçe yapabilirsiniz. Gerekli yerleri doldurduktan sonra Binance Anasayfasına ulaşıcaksınız.
Bınance Hesap Oluşturma
NOT: E-posta ve Telefon doğrulaması şart.
3- Binance Hesap Doğrulama
Binance'de işlem yapabilmek için hesap doğrulamanız lazım.
İmlecimizi sol üstteki İndirin yanındaki simgeye getirip ve ordan Kimliğe tıklıyoruz.
Ben de Doğrulama Yerleri, Doğrulanmış olarak gözüküyor buraları kendiniz talimatlara uyarak basitçe tamamlayabilirsiniz.
4- Binance Hesabımıza Para Yatırma
1. Yol: Papara'dan para yatırma. Papara'dan para yatırmak için bu linke tıklayabilirsiniz.
2. Yol: Kredi/Banka Kartı ile para yatırma. Bu yöntemde Binance'e direk TL yatıramıyoruz. Kredi/Banka kartımız ile bitcoin alıp onu TL'ye çeviriyoruz. Detaylı bilgi için bu linke tıklayabilirsiniz.
5- Kripto Para Alma ve Satma
Al-Sat kısmına gelip Klasik kısmına tıklıyoruz.
Önümüze Böyle bir yer gelicek
Şimdi paneli Tanımaya başlıyoruz. Ben elimden geldiğince tanıtmaya çalıştım tavsiyem YouTube'den öğretici videolar izlemeniz.
6- Sık Sorulan Sorular
A. GÜVENİLİR Mİ?
Evet güvenilir.
B. NE KADAR KAZANIRIM?
Bu tamamen sizin stratejinilerinize bağlı.
C. EN İYİ KRİPTO PARA BORSASI NE?
Binance.
D.18 YAŞ ŞART MI?
Evet şart. Hesap oluştururken yaşınız yetmiyorsa aile büyüklerinizin adıyla kaydolabilirsiniz.
E. BİNANCE MOBİL UYGULAMASI VAR MI?
Evet var. Ayrıca Masaüstü uygulaması da bulunmaktadır.
F. YÜKSELİP AZALICAĞINI NASIL ANLİYACAĞIM?
Grafik Analizi, dünya haberleri, coinin durumu vb. durumları iyi analiz ettiğinizde kesin olmasada yükselip düşeceğini anlıyorsunuz.
G. Haram mı?
Hayır haram değil.
7- Tavsiyelerim
A. Binance hesabınıza TRY yatırdıktan sonra TRY'yi USDT'ye çevirmek. Sebebi ise daha fazla coine ulaşmak ve TL/doların azalıp artmasından kurtulmak.
B. İlk başlarda 100-200TL gibi miktarlar yükleyip denemeniz, piyasayı öğrenip paranızı arttırın.
C. Stop Loss kullanarak işlem yapmanız.
D. Bolca Youtubeden öğretici videolar izlemeniz.
1- Hangi Kripto Para Borsasını Tercih Ediceğiz?
Ben BtcTurk, Binance Global, Binance TR kullandım ve aralarından en memnun kaldığım Binance Global oldu.
Binance Global'ın öbürlerine göre avantajları;
Daha fazla coin var.
Daha fazla alıcı ve satıcı.
Mobil ve masaüstü uygulaması.
2- Binance Hesap Açma
Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak (%5 Komisyon İndirimli Referans Kodu) Binance sitesine gidiyoruz. Eğer site ingilizce ise sol üstten Türkçe yapabilirsiniz. Gerekli yerleri doldurduktan sonra Binance Anasayfasına ulaşıcaksınız.
Bınance Hesap Oluşturma
NOT: E-posta ve Telefon doğrulaması şart.
3- Binance Hesap Doğrulama
Binance'de işlem yapabilmek için hesap doğrulamanız lazım.
İmlecimizi sol üstteki İndirin yanındaki simgeye getirip ve ordan Kimliğe tıklıyoruz.
Ben de Doğrulama Yerleri, Doğrulanmış olarak gözüküyor buraları kendiniz talimatlara uyarak basitçe tamamlayabilirsiniz.
4- Binance Hesabımıza Para Yatırma
1. Yol: Papara'dan para yatırma. Papara'dan para yatırmak için bu linke tıklayabilirsiniz.
2. Yol: Kredi/Banka Kartı ile para yatırma. Bu yöntemde Binance'e direk TL yatıramıyoruz. Kredi/Banka kartımız ile bitcoin alıp onu TL'ye çeviriyoruz. Detaylı bilgi için bu linke tıklayabilirsiniz.
5- Kripto Para Alma ve Satma
Al-Sat kısmına gelip Klasik kısmına tıklıyoruz.
Önümüze Böyle bir yer gelicek
Şimdi paneli Tanımaya başlıyoruz. Ben elimden geldiğince tanıtmaya çalıştım tavsiyem YouTube'den öğretici videolar izlemeniz.
6- Sık Sorulan Sorular
A. GÜVENİLİR Mİ?
Evet güvenilir.
B. NE KADAR KAZANIRIM?
Bu tamamen sizin stratejinilerinize bağlı.
C. EN İYİ KRİPTO PARA BORSASI NE?
Binance.
D.18 YAŞ ŞART MI?
Evet şart. Hesap oluştururken yaşınız yetmiyorsa aile büyüklerinizin adıyla kaydolabilirsiniz.
E. BİNANCE MOBİL UYGULAMASI VAR MI?
Evet var. Ayrıca Masaüstü uygulaması da bulunmaktadır.
F. YÜKSELİP AZALICAĞINI NASIL ANLİYACAĞIM?
Grafik Analizi, dünya haberleri, coinin durumu vb. durumları iyi analiz ettiğinizde kesin olmasada yükselip düşeceğini anlıyorsunuz.
G. Haram mı?
Hayır haram değil.
7- Tavsiyelerim
A. Binance hesabınıza TRY yatırdıktan sonra TRY'yi USDT'ye çevirmek. Sebebi ise daha fazla coine ulaşmak ve TL/doların azalıp artmasından kurtulmak.
B. İlk başlarda 100-200TL gibi miktarlar yükleyip denemeniz, piyasayı öğrenip paranızı arttırın.
C. Stop Loss kullanarak işlem yapmanız.
D. Bolca Youtubeden öğretici videolar izlemeniz.
Ekler
Son düzenleme: