Neler Yeni

[REHBER] Nasıl Bitcoin, Ethereum vb. Coinler Alınır?

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Aynen öyle. Bende de verdi hatayı 5-10 TL atman yeterli zaten banka kartından. Tek sorun banka kartının gelmesini beklemen lazım. Ziraat Bankasından çıkarttığım kart 1 haftada gelmişti.
banka kartından kastın paparanın kartı mı ?
Mesela bir garanti hesabı açıp oranın banka kartını mı kullanmak gerekiyor yoksa

Berke Gözükara

80+ Bronze
papara üzerinden binance'e 200 lira yatırmaya çalışırken şu tarz bir uyarı aldım ' banka hesabınızdan para transferi gerçekleştirin '
benim daha banka hesabım yok. Banka hesabı gerekli mi 2-3 ay önce 18 oldum daha.
Bana da öyle bir uyarı çıkmıştı aile büyüklerinden rica ettim benim pazara hesabıma 20tl attı uyarı kakltı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu nasıl çıkardınız?
Ekim ayı gibi bu olaylara girmeden önce baya araştırmıştım ordan kalan bilgilerimle direk yazdım

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Bana da öyle bir uyarı çıkmıştı aile büyüklerinden rica ettim benim pazara hesabıma 20tl attı uyarı kakltı

Ekim ayı gibi bu olaylara girmeden önce baya araştırmıştım ordan kalan bilgilerimle direk yazdım
nasıl yani, banka hesabına ihtiyacım yok mu ?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Caiz değildir deniyor ki bence de öyle. Kendi kafanızla direk kural koymanız yanlış. Şu an yaptığınız büyük günah.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Uyarıyı kapatmak için ben ziraat bankasından papara hesabıma 20 lira attım sorun kalktı aile Büyüklerin hangi bankayı kullanıyorsa ordan papara hesabına para aktar 10 lira falan farketmez sorun kalkar
hesabın adının senin adın olması gerekmiyor mu ?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Helal olsun efsane rehber
Merhabalar bu rehberimde sizlere Bitcoin, Etherum gibi coinlerin nasıl alınıcalığını göstericeğim. Rehberimin sonunda sık sorulan sorulara ulaşabilirsiniz. İyi okumalar!

1- Hangi Kripto Para Borsasını Tercih Ediceğiz?

Ben BtcTurk, Binance Global, Binance TR kullandım ve aralarından en memnun kaldığım Binance Global oldu.

Binance Global'ın öbürlerine göre avantajları;

Daha fazla coin var.
Daha fazla alıcı ve satıcı.
Mobil ve masaüstü uygulaması.

2- Binance Hesap Açma

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak (%5 Komisyon İndirimli Referans Kodu) Binance sitesine gidiyoruz. Eğer site ingilizce ise sol üstten Türkçe yapabilirsiniz. Gerekli yerleri doldurduktan sonra Binance Anasayfasına ulaşıcaksınız.

Bınance Hesap Oluşturma

NOT: E-posta ve Telefon doğrulaması şart.

Alıntıyı görüntüle

3- Binance Hesap Doğrulama

Binance'de işlem yapabilmek için hesap doğrulamanız lazım.

İmlecimizi sol üstteki İndirin yanındaki simgeye getirip ve ordan Kimliğe tıklıyoruz. Alıntıyı görüntüle

Ben de Doğrulama Yerleri, Doğrulanmış olarak gözüküyor buraları kendiniz talimatlara uyarak basitçe tamamlayabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

4- Binance Hesabımıza Para Yatırma

1. Yol: Papara'dan para yatırma. Papara'dan para yatırmak için bu linke tıklayabilirsiniz.
2. Yol: Kredi/Banka Kartı ile para yatırma. Bu yöntemde Binance'e direk TL yatıramıyoruz. Kredi/Banka kartımız ile bitcoin alıp onu TL'ye çeviriyoruz. Detaylı bilgi için bu linke tıklayabilirsiniz.
Not: Minimum 10 lira yatırmalısınız. Çünkü Binance'de 10 lira ve altı işlem yapılmamaktadır.

5- Kripto Para Alma ve Satma

Al-Sat kısmına gelip Klasik kısmına tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Önümüze Böyle bir yer gelicek
Alıntıyı görüntüle

Şimdi paneli Tanımaya başlıyoruz. Ben elimden geldiğince tanıtmaya çalıştım tavsiyem YouTube'den öğretici videolar izlemeniz.
Alıntıyı görüntüle

6- Sık Sorulan Sorular

A. GÜVENİLİR Mİ?
Evet güvenilir.

B. NE KADAR KAZANIRIM?
Bu tamamen sizin stratejinilerinize bağlı.

C. EN İYİ KRİPTO PARA BORSASI NE?
Binance.

D.18 YAŞ ŞART MI?
Evet şart. Hesap oluştururken yaşınız yetmiyorsa aile büyüklerinizin adıyla kaydolabilirsiniz.

E. BİNANCE MOBİL UYGULAMASI VAR MI?
Evet var. Ayrıca Masaüstü uygulaması da bulunmaktadır.

F. YÜKSELİP AZALICAĞINI NASIL ANLİYACAĞIM?
Grafik Analizi, dünya haberleri, coinin durumu vb. durumları iyi analiz ettiğinizde kesin olmasada yükselip düşeceğini anlıyorsunuz.

G. Haram mı?
Hayır haram değil.

7- Tavsiyelerim

A. Binance hesabınıza TRY yatırdıktan sonra TRY'yi USDT'ye çevirmek. Sebebi ise daha fazla coine ulaşmak ve TL/doların azalıp artmasından kurtulmak.

B. İlk başlarda 100-200TL gibi miktarlar yükleyip denemeniz, piyasayı öğrenip paranızı arttırın.

C. Stop Loss kullanarak işlem yapmanız.

D. Bolca Youtubeden öğretici videolar izlemeniz.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Neden yorumuma güldünüz? Bunun dinde yeri nedir siz açıklayın isterseniz?
Diyanete göre ortada para olmadığı için harammış ama burda ticaret dönüyor dolar alıp yükselince satmak ile aynı şey bu

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Diyanete göre ortada para olmadığı için harammış ama burda ticaret dönüyor dolar alıp yükselince satmak ile aynı şey bu
İşte malum yerinizle okursanız sonuç bu.

Dinde hüküm vermek çocuk işine dönmüş. Açıp 1 kere Kuran okumamış adam yorum yapıyor. işinize göre tabii.
İşte malum yerinizle okursanız sonuç bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,975
Üyeler
163,920
Son üye
musakrks
Top Bottom