[REHBER] Yeni Açılmış Konuları Belirginleştiren Script

scripti kuruyorum ama bahsedilen websitelerde eklentiye tikladigimda aktif gorunmuyor. ama indirili olarak kontrol panelinde bulunuyor.
Şunu yaparsan muhtemelen çözülecek:
  1. Uzantıları yönet'e tıkla ve sağ üstten geliştirici modunu aç,
  2. Tampermonkey üstündeki ayrıntılar'a bas,
  3. "Kullanıcı komut dosyalarına izin ver" ve "Dosya URL'lerine erişime izin ver" tiklerini işaretle. Diğer iki tiki de işaretleyebilirsin.
  4. Tarayıcıyı kapat aç ve örneğin sıcak fırsatlar forumuna gidip çalışıyor mu kontrol et.

Tamamdir hallettim cok aciklayici olmus hocam cok tesekkurler. Basarili projenizden dolayi sizi tebrik ederim. Yardimci oldugunuz icin tesekkur eder iyi calismalar dilerim.
Şunu yaparsan muhtemelen çözülecek:
  1. Uzantıları yönet'e tıkla ve sağ üstten geliştirici modunu aç,
  2. Tampermonkey üstündeki ayrıntılar'a bas,
  3. "Kullanıcı komut dosyalarına izin ver" ve "Dosya URL'lerine erişime izin ver" tiklerini işaretle. Diğer iki tiki de işaretleyebilirsin.
  4. Tarayıcıyı kapat aç ve örneğin sıcak fırsatlar forumuna gidip çalışıyor mu kontrol et.

güzel olmuş emeğinize sağlık, bilmeyenler için şu linki kısayol olarak ekleyerek yeniden eskiye doğru görebilirsiniz

güzel olmuş emeğinize sağlık, bilmeyenler için şu linki kısayol olarak ekleyerek yeniden eskiye doğru görebilirsiniz.
Bu direkt son açılan konulara göre sıralıyor hocam, dün yada önceki günlerde açılan ve hala aktif bir konuya yorum geliyorsa bu tip filtrelenmiş senaryoda o konu eski olduğu için ekranda görünmeyebilir ve kaçırılabilir. Amacım aslında default görünümde (son mesaja göre sıralarken) konunun yenilik durumunu göz ucuyla takip edebilmek ve ona göre değerlendirmekti. Bunu filtreler ile yapamıyoruz.

Üstte dediğiniz ayarları yapmama rağmen brave için çalıştıramadım, hocam.

Üstte dediğiniz ayarları yapmama rağmen brave için çalıştıramadım, hocam.
Şunu yapmanıza rağmen çalışmadı mı? Kapatıp açın arada tetiklenmesi lazım. Ben bizzat Brave'de test ettim bahsettiğim şekilde çalışıyordu.

Geri