DOGANALPASLAN 80+ Gold Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 7,990 En İyi Cevap 10 2 Mayıs 2021 #14 LordVoldemorT yazmış: Drive'da iyi değil midir? Devamı için tıklayın... Google kişilere yedekliyorum ben 4 5 defa telefonum sıfırlandı kişilerin gelmesi 3 sn sürüyor
LordVoldemorT yazmış: Drive'da iyi değil midir? Devamı için tıklayın... Google kişilere yedekliyorum ben 4 5 defa telefonum sıfırlandı kişilerin gelmesi 3 sn sürüyor
Glitchy 80+ Silver Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 3,842 Dahası Reaksiyon skoru 2,710 Konum Ev İsim Enes Dağhan İlgilendiği Kategoriler Modelleme Animasyon Oyunlar 2 Mayıs 2021 #15 Ben çok yaprtım sim karttayken kalıyor takıncada kişiler geliyor.
LordHasan 80+ Platinum Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 10,708 En İyi Cevap 9 2 Mayıs 2021 #16 LordVoldemorT yazmış: Drive'da iyi değil midir? Devamı için tıklayın... Oraya vcf olarak yedekleyebilirsin ama benim dediğim başka
LordVoldemorT yazmış: Drive'da iyi değil midir? Devamı için tıklayın... Oraya vcf olarak yedekleyebilirsin ama benim dediğim başka
Cevahir Paşalıoğlu 80+ Silver Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 4,828 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 LordHasan yazmış: Oraya vcf olarak yedekleyebilirsin ama benim dediğim başka Devamı için tıklayın... Evet oraya vcf olarak yedeklemiştim hocam. Oradanda rehbere aktarılabiliyor değil mi?
LordHasan yazmış: Oraya vcf olarak yedekleyebilirsin ama benim dediğim başka Devamı için tıklayın... Evet oraya vcf olarak yedeklemiştim hocam. Oradanda rehbere aktarılabiliyor değil mi?