Neler Yeni

Yardım Rekabetçi oyunlar için 2.monitör almaya değer mi ?

medusa1

80+
Arkadaşlar fikir verirseniz çok sevinirim.

Hem hikayeli oyun hem de rekabetçi oyun oynuyorum. Bu ay içinde monitörleri sipariş verecem fakat oled olan monitör 32 inç olduğu için rekabetçi oyunlara pek müsait değil. Bir tane de 2.monitör alma düşüncem var rekabetçi oyunlar için.

Üstteki monitör 4k 240 hertz oled panel . Alttaki ise 1080p 540 hertz TN panel.

hikayeli oyun için

rekabetçi oyun için

Bütçe sıkıntısı yok , taksitle alacam zaten ikisini de. 540 hertz almak istememin sebebi , aşırı try hard cs2 oynuyorum. O yüzden benim için hertz değeri baya önemli. Rica ediyorum bu iki monitör dışında başka monitör önermeyin. Her iki oyun türü için muhtemelen 2k oled önereceksiniz. Fakat 2k monitör almayı düşünmüyorum. Sadece o iki monitör hakkında fikir verirseniz çok sevinirim.

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emirhan Özkan
aşırı profesyonel bi şekilde oynamıyorsanız 240hz işinizi fazla fazla görür e sporcular bile yeni yeni 540 geçti çoğu 360 ta

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aşırı profesyonel bi şekilde oynamıyorsanız 240hz işinizi fazla fazla görür e sporcular bile yeni yeni 540 geçti çoğu 360 ta
Hocam aşırı prof oynuyorum inanın abartmıyorum. O yüzden zaten 540 düşünmüştüm. 2.monitör alacaksam eğer en iyisi olsun diye düşünüyorum. Lakin şunu merak ediyorum. 4k oled ile 1080p TN paneli yan yana koyduğum zaman oled monitörün tepkiselliğini rekabetçi oyunlarda kaybetmiş olacam. Rekabetçi oyunları da aslında oledde oynamak istiyorum fakat 32 inç yüzünden zor olur sanki. Sizce 24 inç bir monitör şart mı rekabetçi oyunlar için ?

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emirhan Özkan
haklısınız hocam 32 inçde oynanmaz ama bence 540hze hala gerek yok
tabi sizin bütçenize kalmış uygun görürseniz alın

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Arkadaşlar fikir verirseniz çok sevinirim.

Hem hikayeli oyun hem de rekabetçi oyun oynuyorum. Bu ay içinde monitörleri sipariş verecem fakat oled olan monitör 32 inç olduğu için rekabetçi oyunlara pek müsait değil. Bir tane de 2.monitör alma düşüncem var rekabetçi oyunlar için.

Üstteki monitör 4k 240 hertz oled panel . Alttaki ise 1080p 540 hertz TN panel.

hikayeli oyun için

rekabetçi oyun için

Bütçe sıkıntısı yok , taksitle alacam zaten ikisini de. 540 hertz almak istememin sebebi , aşırı try hard cs2 oynuyorum. O yüzden benim için hertz değeri baya önemli. Rica ediyorum bu iki monitör dışında başka monitör önermeyin. Her iki oyun türü için muhtemelen 2k oled önereceksiniz. Fakat 2k monitör almayı düşünmüyorum. Sadece o iki monitör hakkında fikir verirseniz çok sevinirim.
tn panel rekabetci oyunlar icin iyi cunki hz degeri cok yuksek oluyor fakat rekabetci icin profesyonel oynuyorsaniz 1080p bi tik az gibi en azindan 2k olsaydi iyi olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k 480 hz al asus rog
mantikli evet

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Serdar Totuzbeş
değmez konusunu terketmem gereken arkadaş.

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tn panel rekabetci oyunlar icin iyi cunki hz degeri cok yuksek oluyor fakat rekabetci icin profesyonel oynuyorsaniz 1080p bi tik az gibi en azindan 2k olsaydi iyi olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

mantikli evet
Hocam 1080p veya 2k olması önemli değil. Burda önemli olan şey ekran boyutu. 2k oled alsam bile zaten 27 inç olacak. Yani profesyoneller 24 inçte oynuyor biliyorsunuz. Yine aynı şekilde zorluk çekecem. 32 inçte oynamak gibi zor olacak yani. O yüzden 24 inç 1080p TN panel düşünmüştüm ben.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Gereksiz harcama. Aktif yayıncı değilseniz bu sebeple 2.monitör almak şebeklik bence

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Hacı
Monitörler güzel de burda onemli olan sistemin ne kaldıracak mı bu baba monitörleri?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,016,820
Üyeler
161,146
Son üye
morminder
Top Bottom