Rekabetçi oyunlar için mouse ayarları önerilerinizi bekliyorum

Reaksiyon skoru
168
Merhaba. 15.6 inç ekran için mouse ayarları önerinizi bekliyorum. Örneğin cs ve valo. Bilgisayarıma format attıktan sonra bütün ayarlarım değişti. Yardımlarınız için teşekkürler.

Mouse: Logitech g102 lightsync
Ekran: 120hz

Son düzenleme:
Oyun içinde 0.600 hassasiyet deneyebilirsin.

Sensivity den bahsediyorsanız biraz vakit ayırıp kendinizin yapması daha iyi olur herkesin kas hafızası hareketleri farklı kimseden öneri almam ben bu konuda.

Sanırım sens ayarlarını soruyosun ancak onu senin kendin bulman lazım misal ben 2650 dpi ve rahat olduğum sens te oynuyorum oyunlarda

Sensivity den bahsediyorsanız biraz vakit ayırıp kendinizin yapması daha iyi olur herkesin kas hafızası hareketleri farklı kimseden öneri almam ben bu konuda.
Sanırım sens ayarlarını soruyosun ancak onu senin kendin bulman lazım misal ben 2650 dpi ve rahat olduğum sens te oynuyorum oyunlarda
Sıfırdan ayarlamak zor. Sizin önerdiğiniz ayarları küçük değişikliklerle kendime uyarlayabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlarımın ve e sporcuların hassasiyetlerini deniyorum ama onların monitörleri benimkinin nerdeyse iki katı. O yüzden iyi olmuyor.

Merhaba. 15.6 inç ekran için mouse ayarları önerinizi bekliyorum. Örneğin cs ve valo. Bilgisayarıma format attıktan sonra bütün ayarlarım değişti. Yardımlarınız için teşekkürler.

Mouse: Logitech g102 lightsync
Ekran: 120hz
EĞER SENSİVİTYDEN BAHSEDİYORSANIZ BUNU KENDİNİZ BULMANIZ DAHA MANTIKLI

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,388
Üyeler
174,141
Son üye
PersianGuard